Încercăm – şi reuşim – să nu emitem păreri docte despre fostul premier Adrian Năstase şi brutărie, gloanţe, sentinţe.

1. La Bucureşti va avea loc un concert umanitar pentru o domnişoară care doreşte să fie din nou sănătoasă după un caz nefericit de electrocutare, ca să facă iarăşi voluntariat şi să-şi trăiască viaţa. Bucureşteni, mergeţi! Aşteptăm ca organizatorii să îi facă şi nişte blog, bannere, să ne spună despre un cont bancar, să putem şi noi ajuta.

2. Bloggere, bagă la cap prezentarea asta a lui Dragoş Alexa! Prezentare făcută la evenimentul TVDeCe-ilor de mai devreme din an. Bagă – la – cap!

3. Doru Panaitescu şi sinistrul său frate Mircea, alături de Andrei Zdetovetchi şi Ivo Bobal (dacă nu mă înşel, unii sunt chiar plutaşii care anul trecut m-au făcut să-mi rod unghiile de ciudă că nu sunt cu ei neinvitat să navighez pe Mureş) pleacă în zona de pe glob pe care mi-am jurat că o voi bate până o epuizez: Balcanii noştri frumoşi. Ich bin ein Balkanian, cum ar fi zis Kennedy dacă nu s-ar fi oprit la Berlin să pape o şaorma. No: nu-i Balcaniada asta a lor o chestie tare? Se iau şi se tot duc prin ţări est-europene, trăiesc experienţe şi le pare şi mai bine că trăiesc şi nu trec prin viaţă ca gâsca prin gară şi geamantanul prin apă. Băieţi, aş fi plâns să mă luaţi şi pe mine cu voi; aş fi plâns mult; dar am ajuns la vârsta la care definiţia mea de concediu perfect este cel în care sunt numai cu nievasta şi Gropărelul, şi dacă îi luam cu mine prin Balcani trăgea ăsta micu nişte kk prin pempărşi de la iaurtul ăla bulgăresc cu aromă de usturoi de strica maşinile şi compromitea bunătate de expediţie.

Proiectul Balcaniada este o initiativa a Fundatiei Friends for FriendsSponsor principalRomtelecom. Partener turistic: Tvtravel.ro (un serviciu oferit de Christian Tour) Partener auto: Porsche Inter Auto. Partener foto-video: F64 Studio.

4. Băi, în ce ţară trăim! Băi, deci nu-mi revin. Uite un articol frumos despre nebunia asta.

5. Băi, în ce ţară trăim… băi, deci chiar nu-mi revin!!!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 1 comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *