– Ficior! Ia uite ce oameni frumoși îmbrăcați în port național tradițional sibian! Și ce călăreți faini și ce cai mândri! Ăștia-s de la Sibiu, au altă forță-n greabăn, ui la ei ce frumoși îs!

Ne mai uităm, mai belim ochii…
– Ficior! Uite c-a venit și primarul din Gura Râului la Festivalul Bujorului. Du-te și mulțumește-i!
– …mnu.
– Du-te, copile, și-i mulțumește!
– Nu!
– Băi, nu știu ce să mă mai fac cu tine…!

Mai stăm oleacă, mai trece câte unul. Apoi:
– Uite-o, ficior, o vezi? Tanti aia, care seamănă cu o gâscă violată de un lebădoi, e Raluca Turcan! Liberală cumsecade! Du-te și mulțumește-i!
– Nu.
– Du-te, mă, și-i mulțumește…!
– Nu, tati, nu vreau!

Mai stăm un pic, mai facem o poză. Apoi:
– No, la nenea ăsta slab ca o frunză, cu privirea neinteligentă, musai să-i mulțumești. Nenea ăsta e Ludovic Orban, președintele celui mai mare partid de opoziție, liberal de frunce. Ăsta va salva țara de cancerul pesedist! Du-te și mulțumește-i!
– Nu vreau, tati! Nu vreau.
– Băi, copile, nu știu ce se va alege de tine…

Mai stăm, mai vine lume…
– Ficior! Ia uite cine-i aici! E preotul Pomohaci, mega bogat și mega pedofil. Week-end-ul ăsta va cânta la Festivalul Bujorului de la Gura Râului și mulțimea va fi în delir; apoi, la final de iulie, va cânta la ”Sus pe muntele din Jina”, la Ghiță Ciobanul! Și va fi aplaudat și lumea-l va aclama! Deși e un pedofil prădător nemernic! Du-te și mulțumește-le primarului din Gura Râului, și Ralucăi Turcan și lui Ludovic Orban, care validează, prin prezența lor, impostura…

Și atunci se duce fiu-meu, se apropie de prea-cinstitele fețe politicienești… și numa’ ce-l aud în gura mare:
– Vă mulțumesc, dragi politicieni, că vă bateți joc de țara asta! Vă mulțumesc că voi prelua o Românie atât de furată și de varză, plină de atâția oameni fără de rușine, că voi fi silit să emigrez, când voi fi mare, într-o țară normală! Vă mulțumesc că acum nu mai am nici un dubiu că n-am ce căuta aici în viitor, printre voi și alții ca voi, care vă votează!

Ce să zic, vă mulțumește și bloggerul Groparu pentru fericirea viitoare a Gropărelului prin Germania sau Elveția sau Danemarca unde va fugi de voi, dragi pomohaci și liberali și pesedei și-alți politicieni de doi lei, vă mulțumesc din suflet, Doamne-ajută-vă.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 17 comments

 1. Catrina Reply

  Fii-mea si-a luat zborul – arhitectureaza pentru spanioli, poate termina ea Sagrada. Fii-miu se pregateste de zbor spre Germania – ametitii astia de nemti ca nu mai termina M-S, merge el sa le-o termine. Asa ca, zbor lin, Groparele!

 2. Catrina Reply

  Da, de dor, dar mami ii asteapta cu placinte cu brinza – ei dau telefon cind se urca in avion, mami pregateste placinta, e numai buna cind ajung la masa.

  Am fost cu ei in ianuarie in piata, ce sa faca aici, Gropare? Au incercat, incearca, nu i-am crescut la modul ubi bene, ibi patria, dar te dai cu capul de toate, asa ca mami le-a crescut aripile si le-a dat drumul in zbor.

 3. Atti Reply

  Gropare, razand plangand – macar Pornohaci e sincer in dorinte si apucaturi – e clar ca te fute.

  Politicienii adunati acolo fac la fel, cu o tara intreaga.

 4. Groparu Nemernic Reply

  @ Catrina: Postarea asta e un fel de ”pregătește-te, Gropare, că urmează și la tine”.
  @ Atti: Mda, nu știu cât de sincer este Pomo’ dacă Dumnezeul lui e ciocanul. Și ăia de la putere mai fac și pe mironosițele 🙂

 5. mac gregor Reply

  bai, de fapt pomohaci si alalat e dovada ca societatea romaneasca cea mai traditionala nu are chef de arderi pe rug pentru preferinte sexuale. Chiar deloc.

  Cata vreme ii arati respect si mentii aparentele esti liber sa fii cat de homosexual vrei.

 6. John Temple Reply

  Bine-a zis pruncu’.
  Gropare crește-i aripile lu’ ăla micu’ și la vremea potrivită ț-a da el bani de pensie.
  Las-o dracu’ de curvă virgină, țara românească, nu s-a face bine curând.
  Da’ festivalu’ cred c-o fost fain. Barem ai băut o pălincă bună?

 7. mac gregor Reply

  pomohaci nu (mai) e popa, e cantaret de muzica populara, si e destul. Hai ca or mai fi fost si altii cantareti de muzica populara, si nu i-a ars nimeni pe rug.

 8. John Temple Reply

  @mac gregor: și poponar și pedofil și popă pe deasupra e numa’ bun de ars pe rug. Aprind io focu’ dacă voi vă temeți. 😀

 9. mac gregor Reply

  🙂 numarul romanilor care se teme de Pomohaci e probabil mai mic ca numarul romanilor care se tem de soareci 🙂 auzi se teme lumea de pomohaci 🙂 HAHAHAHA

  mersi ca mi-ai inseninat ziua

 10. Groparu Nemernic Reply

  @ John Temple: Sper să nu-i crească țara asta-n carne, ca mie. Să-i crească interesul propriu și va fi bine.
  @ mac gregor: Așa este, nu mai e popă, dar cred că ești de acord cu mine că orientarea lui sexuală (nu cea gay, ci cea de prădător de minori) ar trebui să-i asigure un loc privilegiat pe lista neagră a evenimentelor de gen.

 11. mac gregor Reply

  @Gropar

  nu inteleg. N-avem politie sau ceva care se ocupa de infractiuni? E nevoie ca publicul sa il linseze?

  Ca sa dovedim ce? puritatea credintei si ca eu nu tin cu ereticul? Apucaturile astea de tip inchizitie moderna nu fac decat de ras occidentul…

  Am vazut la tv un tanar sirian sau ceva, un minor. Traia in italia din prostitutie. Ce zici, facem un scandal public si ii scoatem din viata publica pe toti clientii lui? Cred ca ramane Milano fara creatori de moda.

 12. Groparu Nemernic Reply

  @ mac gregor: Nu doresc linșaje în piața publică, dar ar fi fost de bun simț să nu mai fie invitat peste tot câtă vreme situația lui nu este clară din punct de vedere juridic. Răspopirea asta nu valorează nimic, sinodul nu reprezintă vreo autoritate laică, dar câtă vreme este (sau ar trebui) să fie investigat de organele abilitate nu face bine nimănui să-l invite să performeze în agora.

 13. mac gregor Reply

  varsta baiatului in discutie: 17 ani.

  Are you bleeping kidding me??? Daca era o fata de 17 ani mai ziceati ca e pedofilie? Daca era un ministru suedez cu un iubit de 17 ani, stanga zicea vai ce frumooooos. Daca e un popa, huo, pedofilul, omorati-l, linsati-l

  Inclin sa dau dreptate ciobanilor din Sibiu, care la ora asta sunt mai oameni si mai toleranti.

 14. Groparu Nemernic Reply

  @ mac gregor: Din câte știu, legea zice altceva. Nota bene, nu am nimic cu el că este homosexual, ci că s-a folosit de poziția lui pentru a cere favoruri sexuale de la un minor vulnerabil. Asta nu e OK. Nici pentru biserică, nici pentru minor, nici pentru alți homosexuali.
  @ Calin Gocan: Liviu Alexa era singurul anti-sistem înainte să se inventeze USR, eu zic că ar fi trebuit să fie susținut mai mult de ”tinerii frumoșiși liberi”. Nu, nu am fost la Jina, deși am prieteni mulți în comuna aia și mi-e dor de ei, de vreo 10 ani îmi tot doresc să ajung la Festival, poate ajung la anul – când sper să fie pomohaci-free.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *