Din nou, despre subiectul meu preferat: EU.

1. Chinezu s-o uitat la blogul meu cu ochii lui mijiţi, de coreean. Şi mi-o tras o recenzie la fel de plină de smiley-uri ca şi postările sale. No! Ce să mai zici? Ziceţi şi voi!

2. Că tot veni vorba de mine, o fată vrea să-şi ia sesiunea cu 10 scriind despre bloggeri. Ca să aibe bursă, deci şi bani de berecărţi şi în semestrul viitor, vă roagă să completaţi un chestionar micuţ despre blogul meu – AICI. Pentru că niciodată nu v-am întrebat ce aţi dori să citiţi aici pe blog (da’ o să vă-ntreb io, staţi liniştiţi! când o să-mi pese, of cors, spuse Groparu mai plin de el decât i-ar sta bine) sau de ce nu mai reveniţi, poate vă rupeţi 3 minute să umpleţi chestionarul cu litere coerente. O s-o rog şi eu pe fată să-mi arate rezultatele chestionarului, cine ştie – poate-mi descopăr şi io vrun heităr, ceva. Că nu prea am! A, am, da’ o primit ban la comentarii, şi cred că s-o cam ofticat, că o mai lătrat şi-n alte colţuri de interneturi unde am mai dat cu pana. Păi! Acilea pe blog io-s chirurgu’. Atunci când îmi dă voie nievasta, of cors.

3. Mâine vă scriu despre: tenii, peşti şi rechini. Da, în ordinea asta!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 15 comments

 1. Necunoscutu Reply

  uai da treabai batz lumea te place groparelul creste(sa-ti traiasca) ce-ti lipseste?poate o bere rece :))

 2. Suminona Reply

  Rece domnle , rece … 🙂 trebuia sa bagi si vreo 2 vorbe cu tilc… da lasa , ramai dator maine 🙂 bifa la chestionar si review
  Sanatate !

 3. Dan Ciulea Reply

  oare o sa imi ia in considerare raspunsurile … nu de alta, da am raspuns dupa o noapte de … cu pretinii, …
  ca exemplu la inrebarea: Ce v-a convins să fiți un cititor regulat al blogului groparu.ro? io am raspuns: toporu’ din mana groparului.

 4. Misha Reply

  Batu-i tastatura pe chestionarul drei. Acu sper numa sa ia in considerare toate raspunsurile ca i-am zis ca as vrea sa mai abordeze si Gropareasa niste subiecte p-aci (sa nu te superi dar ar fi interesant de citit si versiunea ei spusa de ea nu de tine).

 5. Obi Two Kenobi Reply

  Cam multe greseli in textul chestionarului pentru cineva care vrea sa ia nota 10. Dar, vazind dezastrele lingvistice din ziare si de la televiziune, banuiesc ca nu mai conteaza.

 6. Anca Reply

  Am incercat sa completez chestionarul, dar la intrebarile 6 si 7 campurile sunt inactive, si nu salveaza fara aceste raspunsuri….

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *