Urla presa! Canta ziarele! Tariceanu ii cheama inapoi in tzara mea pe romanashii plecati pe dincolo. Zice ca le va pregati un pachet special de beneficii compensatorii. Eu cred ca numai din cauza ca vrea sa devina un Tito al Romaniei, pentru ca numai dictatorul iugoslav mai aplicase cu succes formula asta.

Dom’ prim-ministru, hac, laudabila intentie, hac. Dar partidul Groparia Mare avea de mult in platforma program initiativa asta. Permiteti-mi sa o detaliez:

Eu as propune ca in primul val sa se intoarca in tzara o armata de vidanjori, ca sa scoata Romania din rahat.

In a doua etapa, vidanjorii sa fie angajati ca brutari si clowni; astfel, Romania va avea parte de paine si circ.

In a treia etapa, trebuie sa asiguram Romaniei un sistem de sanatate performant. De aceea, toti medicii si toate cadrele medicale din Dubai, Kuweit, Franta, Germania, America, Marea Britanie care vor dori sa revina in tzara vor fi scoliti cum sa isi faca treaba numai pe baza de spaga; si cum sa inghita bancnotele marcate “spaga” cu cerneala fluorescenta, in caz de flagrant.

In a patra etapa, guvernul se va ocupa de reforma sistemului de educatie. Vor avea prioritate profesorii plecati in Italia si Spania la cules de capsuni si in Canada la condus taxiuri. Un loc aparte il vor ocupa rromii care revin din Germania si care vor fi repartizati catedrelor de germanistica care se vor deschide in fiecare scoala.

In a cincea etapa, cultura. Rromilor care canta prin metrourile pariziene li se vor crea locuri la Filarmonica de Stat “Vali Vijelie” din Ramnicu Valcea;

In a sasea etapa, va trebui reformata una din slabiciunile economiei romanesti: romanilor plecati la cersit in Italia li se vor asigura posturi de marketing and communication managers si public relations experts.

Al saptelea pas va fi reprezentat de promovarea turismului. In acest scop, sex-lucratoarele romance revenite de pe plaiuri europene vor reusi sa transforme Romania in noul punct fierbinte pe harta turismului sexual. Si ce nu vor reusi ele, vor reusi turistele suedeze de la Marea Neagra.

Nu vor fi bineveniti programatorii romani de la Microsoft. Decat daca sunt dispusi sa lucreze in noul call center din Bucuresti, pentru 200 dolari pe luna.

Si astfel, eu, Groparu, va jur ca voi face o Romanie frumoasa ca soarele sfant de pe cer!!! Si daca planul meu nu va reusi 100%, tot va fi bine. Ca daca eu nu razbesc sa va fur cu 2 maini, or sa ma ajute proaspat intorsii din Europa. Sa fur. Mai mult si mai bine.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 1 comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *