Stimate Domnule Primar,

Nu stiu daca ati mers mileniul acesta cu autobuzul in Cluj-Napoca (nu ma refer la autobuzul special catre aeroportul Someseni). Ce stiu insa e ca de cand cu (laudabila?) initiativa a dumneavoastra de a acorda pensionarilor fara discriminare abonamente gratuite pentru transportul in comun, autobuzele si trleibuzele RATUC au intrat in Europa, mai exact in Suedia, tara renumita pentru saunele sale. Nu sunt pentru renuntarea la gratuitatea acordata pensionarilor, dar niciodata traficul in oras nu se va decongestiona atata vreme cat autobuzele seamana cu un banc de sardele. De ce nu ati:

– asigura transportul pensionarilor in intervale orare bine determinate, nu si in orele de varf? (autobuzele si troleibuzele gem de pensionari care se urca o statie si coboara la urmatoarea, mai ales la orele la care lumea merge la sau vine de la serviciu/scoala)
– asigura transportul pensionarilor in autobuze speciale, destinate numai si numai acestora?
– mari, pur si simplu, numarul de autobuze??? autobazele (cel putin ce se poate vedea intr-o zi normala de lucru) trimit numai jumatate din efectivul de autobuze pe traseu, restul raman nefolosite.

Sau DE CE NU ATI TICSI PUR SI SIMPLE AUTOBUZELE CU ELEVE DE LICEU DE CLASA A XII-A???

Va salut, Groparu, pui de pensionari.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *