Ieru citeam pe Facebok-ul lui Andrei Palatkas că a avut un incident cu un bizon de trafic cu numărul de înmatriculare BN-84-MYK. După ce că era să-i calce pe trecerea de pietoni, șoferul a mai și ieșit din mașină și a fost agresiv.

Ei bine, azi dimineață, pe la 7:25, o tanti a lăsat vreo trei mașini să intre dintr-o stradă laterală pe strada Eremia Grigorescu (între ele se afla și vehiculul gropăresc).

Un șofer din spatele ei și-a pierdut mințile, a ieșit afară, a fugit după mașina doamnei (care luase viteză) și a-nceput să dea cu pumnii în capotă. Totul a durat 3 secunde, nu am apucat să filmez nimica, dar am reținut numărul de înmatriculare a mașinii: CJ 12 WTX, pentru că la un moment dat a ajuns în spatele meu în Gruia.

Dacă doamna citește această postare și dorește să raporteze la Poliție incidentul (recomandabil), o rog să ia legătura cu mine, sunt dispus să depun mărturie și să merg la proces, dacă va fi vreunul.

Iar pe cititori îi las să ghicească ce mașină conducea bizonul cu chelie galopantă care, surprinzător, a oprit chiar la Poliția de pe Decebal.

LE: Iaca, deja Ovidiu a ghicit.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 18 comments

 1. Coral Reply

  Am avut si eu o sicanare de genul in trafic, numa bizonul era cu familia in masina si ma tot ameninta. Imi pare rau ca nu am depus plangere la politie. Am o cunostiinta ce lucreaza in politie si mi-a spus ca se rezolva cazurile astea deobicei.

 2. Groparu Nemernic Reply

  @ Coral: Da, și mie îmi pare rău că nu ai depus plângere.
  @ Doru: 4 uși, nu era coupe. Paradoxal, după incident a condus OK, că a rămas în spatele meu încă vreun kilometru.

 3. rodion Reply

  Bag seama ca si Clujul devine incet-incet un mic si promitator Bucuresti.

 4. Ovidiu Reply

  :)) cum am ghicit?! pfuai mă da’ voi nu citiți postările de pe InfoTrafic si Tamponari Cluj-N? peste 50% dintre ele fac referire la bembisti si la aventurile lor suprarealiste in tragicul rutier

 5. Groparu Nemernic Reply

  @ rodion: Da, diferența este că, în București, dacă tai calea cuiva și apoi dai pedală, lumea te lasă-n pace. În Cluj, ăștia te urmăresc până acasă, îți dau foc la mașină, te bat, îți dau foc și la casă și apoi te mai și înjură.
  @ Ovidiu: Cum, beamvei indisciplinați în trafic? Sigur postările alea mint!

 6. zibusor Reply

  Ce ciudat, si pe mine ma claxona ca bou unu din bmw in dimineata asta. Era sa ma dau eu jos la el 😀

 7. Groparu Nemernic Reply

  @ zibusor: Zâmbitor și dornic să-l ajuți dacă suferă de spasmofilie și și-a blocat mâna pe claxon din rezon de lipsă de calciu, nu?

 8. Bubu Reply

  De asta e bine sa cobori si sa intrebi politicos de ce claxoneaza.Daca ai 130 de kile si tatuaje cu satane sau zvastici (ideal pe fata) sigur va raspunde politicos.

 9. Atti Reply

  Sigur are putza mica. Pe vremuri, unele servicii aveau numere din astea cu WTX / WTS. Evident, vestea s-a dus si tot handilaul cu beamveu si-a tras numere de genul, doar doar ar impresiona pe cineva.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *