Subsemnatul Groparu Nemernic, soțul actual al numitei Nievasta, domiciliați împreună, prin prezenta mă oblig la respectarea următoarelor rezoluții pe 2021 opozabile mie, după cum urmează:

1. Dacă mă așez confortabil pe canapea, cu sau fără bere în mână, înțeleg că nievesta mă pune în secunda următoare să fac ceva, orice, să vopsesc tocul de la ușă, să repar canapeaua, să culc copilul, să-i fac unghiile etc.
2. Dacă ea are chef de șmotru în bucătărie, eu nu voi mai avea voie să nu am chef.
3. Reciproca de la punctul 2 nu se aplică în această viață.
4. Nu mai am voie să scriu pe Facebook, de 1 ianuarie, ”pfuay, nu am mai făcut sex de un an!”
5. Dacă nievasta e morocănoasă și țâfnoasă, prima mea întrebare nu va mai fi ”ce puii mei ai iară, muierea lu’ Dumniezău?”, ci ”ce-ți dorește suflețelul, ceva de mâncare, un pahar cu vin…?”
6. Dacă nievasta are chef să se uite la un film în care Adam Sandler la 46 de ani joacă rolul unui adolescent american și eu vreau să văd un documentar despre supraviețiuire în sălbăticie în pielea goală pe Discovery, vom face un compromis și ne vom uita la Adam Sandler cum joacă, la 46 de ani, rolul unui adolescent american.
7. Anul ăsta nu mai am voie să mă enervez în trafic. Fără cuvinte cu p și f, fără referiri la animale și moluște, fără referiri la familiile celorlalți participanți la trafic.
8. Anul ăsta nu mai am voie să-i comentez cum conduce. Dacă știi așa de bine să conduci, n-ar fi trebuit să bei noaptea trecută, Gropare.
9. Este de datoria nievestei să aglomereze bucătăria. Este de datoria mea să o dezaglomerez.
10. Părțile înțeleg că prezentul contract reprezintă o înțelegere temporară, câtă vreme soția încă alăptează și are mare nevoie de toată susținerea soțului. După perioada de alăptare, prezentului contract i se vor mai adăuga și alte clauze.

Semnat astăzi, CNP, nume scris cu majuscule.


Berea asta nu se mai face pentru că în locul fabricii de la Sibiu acum se construiește un Lidl

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 16 comments

 1. Attila Reply

  Gropare, doar acum ai semnat așa ceva? Eu am intrat direct în contract asemănător în jugul conjugal 😀

 2. costicămusulmanu Reply

  pfuai, cum plm ai semnat punctu 6??!
  cît despre înjuratul la volan, atîta zic: are dreptate…nu dezvolt mult da’ fie-mea (cuatru anni), cînd nu-i scarpin regulamentar cornițele, mă gratulează cu un apelativ…
  am avut 2 săptămîni de șoc și groază, pare că trecem peste, da’ nu zic hop.

  • alunelu Reply

   Simplu, dacă reziști la filme cu Adam Sandler adolescent la 46 de ani poți supraviețui gol în sălbăticie fără să pierzi vremea cu documentare.

 3. Attila Reply

  Gropare, apropo de rezoluții și contracte de An Nou – ziceai la un moment dat de un nene la care te-ai abonat să îți miște curul de ITist lipit de scaun și să îți pună suspensiile înțepenite la loc și nu mai găsesc postarea respectivă. Ia spune tu tot, că după 2020 zici că am 80, nu 40 (de ani, că de kile, aideplamea, tre făcut ceva).

 4. Cam Reply

  Nu uita ca piata s-a liberalizat, sexul nu mai este reglementat, poti sa inchei contract cu orice alta nievasta de pe piata concurentiala, la tarif de sa te tii de centura.

  • Attila Reply

   Având în vedere numărul de medici din familionul consoartei, piața concurențială îmi poate să fie fatală 😀

 5. Bogdanic Reply

  Bucură-te că nu a descoperit serialele coreene. Ascultă la unu’ mai hârșâit. O să-ți placă Adam Sandler.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *