Vă dați seama că oamenii ăia din gașca veselă de misionari din Voluntari s-or trezit la miezul nopții, or fi stat în frig ceva vreme până s-or îmbarcat în autocare, or călătorit toată noaptea, timp în care or dormit ca vai de ei, or ajuns la Iași, or mai stat și acolo câteva nopți și zile la coadă la frecat portofelele de rămășițele Sfintei Parascheva, apoi se vor îmbarca din nou în autobuz și vor călători înapoi până la București?

Și vor ajunge acasă veseli și rumeni la față și nu vor avea – să mă ierte Parascheva – nici pe dracu’?

În timpul ăsta, bloggerul a ieșit nițel la aer imediat după ce a făcut duș, și s-a ales cu așa o răceală din aia rebelă, că nu mai poate înghiți nimic din cauza șmirghelului din gât, zici că am coroana de spini a Mântuitorului ranforsată cu oțel Solingen și apoi înfiptă în interiorul grumazului; plus somnolență, că am dormit vreo 5 ture babane de somn ieri, plus că mă doare tot corpul ca după o altercație cu Doroftei; și stau toată ziua în pat și gem

Mno…! Să vă fie de învățătură de minte să vă mai legați de soțul doamnei Firea, băi ateilor și necredincioșilor și useriștilor ce sunteți, oameni fără Dumnezeu care-l urâți pe domnul Liviu.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 14 comments

 1. Ioana Maria Reply

  Nu lovesc pentru ca nu este frumos sa dai intr-un om cazut la pat. Sanatate maxima.

 2. Eugen Reply

  Get well, get well soon, we wish you to get well!

  Câștigi 1000 de puncte dacă știi de unde e urarea ?

 3. ion ion romanul care nu face politica Reply

  Vindecare rapida!Si sa continui sa expui aruncatul banilor la biserici! Ca daca nu se aruncau erau bani de functionare Institut Cantacuzino,stiam ce virus tropaie prin Romania(gripal,enterovirus,etc) si aveam vaccinuri,imunostimulante…

 4. Nemultumitu' Reply

  Doar ce ai primit un avertisment. Când ai plătit mai mult la pompă, ce crezi că a fost ? Stai să vezi, etapa doua, când n-o să mai tragă peştele, ori când o să te pună nevasta să baţi covoarele… Ehe, Dumnezeu crezi că doarme ?

 5. John Temple Reply

  Gropare, 1 gram de vitamina C pe zi si suc de portocale d-ăla făcut acasă. Te pune pe picioare-n 24 ore. Pentru durerile musculare bag-o pălincă și aia e.
  Durerea de gât mie-mi trecea cu Decasept sau Strepsils albastru.

 6. Ady Reply

  @John Temple, și eu mă bazam pe decasept, dar am supt practic juma’ de folie incepând cu 5.30 azi-dimineață și încă mă doare de nu pot să-mi înghit nici propria salivă. 🙁

 7. Gagoy Reply

  Dusul face diferenta. Babele alea nu s-au bagat sub apa de la Paste. Poate sa mai fi prins ceva stropi pe la diverse slujbe unde arunca popa cu aghiasma in popor… dar atat.

 8. John Temple Reply

  @Ady: da’ cu pălincă ai dezinfectat înainte să dai cu decasept?
  Fără dezinfecția pălincoasă, decaseptu’-i degeaba. 😀

 9. adi Reply

  pentru gat (acu vreo 2 saptamani eram ca tine, ceva viroza dar n-am facut temperatura) luam vreo 2-3 lingurite de miere Manuka (din Noua Zeelanda). Eu o am adusa din UK, dar vezi ca poate se gaseste deja si la noi, vezi pe Google. Zice ca are activitate antivirala.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *