Dacă vă mai rămân bani de la cireșe și gătiți cartofi noi…

…atunci ascultați aici sfat de la Groparu:

!!!!SPĂLAȚI-I FFFFF BINE ÎNAINTE SĂ-I GĂTIȚI!!!!

Înmuiați-i, spălați-i, frecați-i, clătiți-i, scăldați-i, periați-i, băgați-i sub jet, scufundați-i, înecați-i, resuscitați-i și apoi asfixiați-i din nou în lighean, și ABIA APOI gătiți-i!

ABIA APOI!

Am luat de la aprozar un kil de cartofi din ăștia atâta de super-românești, că mai aveau puțin și votau cu George Simion (ca și alți cartofi, de altfel);

i-am clătit un pic în scârbă, dar și într-un pic de apă;

i-am opărit;

i-am tras în ulei de măsline și unt cu sare și usturoi verde;

și când am vrut să-i consum, fâlfâindu-mi urechile de poftă ca un elefănțel, mi-am scrâșnit măselele de la cât nisip rămăsese captiv în coajă;

ca la viermii ăia de nisip din Dune, așa mi-a scârțânit.

Citându-l pe însuși Marele Dumnezeu când a văzut mărul mușcat: păcat, mare păcat!

Deci: spălați bine cartofii, nu vă zgârciți!!!!

PS: Dacă sunteți barbari care curăță cartofii noi de coajă, iartați-mă dacă v-am oprit din asedierea Imperiului Roman cu postarea asta.


Poza e din alte vremuri, când am scăpat din greșeală niște leurdă în loc de usturoi verde peste cartofi

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 5 comments

  1. Atti Reply

    Exact de aia face soția pe barbaroaica și insistă să curăț tăt.

    Mulțam de idea de cină, chiar eram în lipsă de inspirație 😀

  2. Eugen Reply

    Man, deci cât îs de pățit cu faza asta cu nisipul și tot nu mă învăț minte! De fiecare dată, la prima întâlnire cu cartofii noi, mi se întâmplă asta. Dar asta e, pățăști!
    Hai noroc și poftă bună! 🙂

  3. Alex Reply

    Salata trebuie musai spălată şi ea. Nu scrăşneste nimic printre dinți, se plimbă numa juma de limax pe bărbie. Cealaltă juma e în budă, borâtă cu spor. După ce găsesti melcul pe barbă, mai dai o tură de borât. Anorexie curată.

Leave a Comment

Your email address will not be published.