Bun! Aseară, la cinema Florin Piersic, am umplut sala la a șaptea proiecție din Cluj. Cu un public minunat, cald și entuziast. 700 de spectatori, a șaptea proiecție, da? Pentru că nu e numai meritul meu, ci al întregii echipe, îmi permit sa las deoparte modestia și să urlu în gura mare:

AM STABILIT UN PRECEDENT GREU DE EGALAT! 7 proiecții în Cluj, toate cu casa plină!!!! (OK, la vreo 2 dintre ele mai erau vreo 3 locuri libere în sală).

Sorry, Leonardo di Caprio, la Cluj Oscarul s-a dat deja!

De ieri, am intrat în rețeaua RADEF (RomâniaFilm). Programul este după cum urmează (ordine alfabetică):

București:
– Cinema Scala: ora 17:00 și 19:30 (mai puțin pe 27 ianuarie, când este eveniment Florin Piersic)

Botoșani:
– Cinema Unirea, ora 17:00 și 19:00

Cluj:
– Cinema Florin Piersic: sâmbără și duminică, ora 17:00; luni: ora 18:00; joi: ora 14:00.

Craiova:
– Cinema Patria: ora 14:00 (mai puțin pe 23 și 24 ianuarie)
– Cinema Modern: ora 12:00, 16:00, 20:00.

Deva:
– Cinema Patria: ora 17:00 și 19:00

Iași:
– Cinema Victoria: ora 15:00
– Cinema Republica: ora 19:00

Pitești:
– Cinema Sebastian Papaiani: ora 17.30 și 20:00

Piatra Neamț:
– cinema Dacia: ora 16:00

Târgu Jiu:
– cinema Sergiu Nicolaescu: ora 14:30.

Renunțați la 10-15 lei și haideți să ne vedeți! De luni începe bătălia pentru celelalte cinematografe. Vești bune am, deocamdată, pentru Brașov și Oradea (mai ales Oradea). Dar vă țin la curent pentru că… nu-i așa? Râsul este usturoiul din salata vieții!

LE: am uitat să zic de momentul serii, lansarea primei piese Gypsy Rap din istorie, special pentru coloana sonoră Usturoi! Cântată de ViLLy, montaj video de Vizy. Piesa asta-mi rulează în loop de 4 ani de zile… pentru că este bestieală! Bestieală, I tell you…

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 9 comments

 1. Mujdei Reply

  Cum se chema piesa aia de la inceputul filmului? Stiu doar ca Sebastian i-a prezentat numele inaintea proiectiei filmului.

 2. Liana Reply

  Nici azi n-a fost lume putina, eu una nu ma asteptam sa vad atatia oameni. Problema e ca filmul e bestial, cel mai bun film romanesc din ultima perioada dupa parerea mea. Si daca tot ruleaza in Bucuresti, propun ca cei din industria filmului romanesc sa aiba intrare gratuita si cele mai bune locuri, ca sa vada si ei ce inseamna un film adevarat. Stima si respect pentru intreaga echipa, si sper sa nu treaca foarte mult timp pana la urmatorul!!

 3. Groparu Nemernic Reply

  @ Liana: mulțumim frumos! Da, așa ar trebui, dar mă tem că în industria asta nu prea există loc de apreciere pentru ce fac alții… I happen to know!
  Mă bucur mult că ți-a plăcut! Înseamnă că suntem pe aceeași pagină…

 4. Marylou Reply

  Noi ne-am propus să mergem astăzi la 14:00 să vedem filmul la Cinema Florin Piersic, se pare că rulează doar mâine de la 17:00. Astăzi apare în programul Cinema Victoria, de la ora 13:00. Vă spun şi vouă, ca să vă faceți modificările necesare în program. 🙂

 5. Groparu Nemernic Reply

  @ Marylou: da, modificările de program care apar ne cam iau prin surprindere! Dar vom fi și în săptămâna cinematografică care începe cu 29 februarie la Florin Piersic, de data asta la ore mai accesibile!

 6. Lola Reply

  Am fost aseara la film. Am auzit abia la sfarsitul anului trecut de el, si chiar asteptam o proiectie, am urmarit, pentru ca la filme romanesti merg exclusiv la cinema. Daca noi nu ne sustinem, atunci cine? Filmul mi-a placut, tare. Dar conditiile…am stat doar pentru ca era film romanesc. Deci la Cinema Scala, sala, o sala de cinema mare, este incalzita cu o aeroterma. Da o intreaga sala de cinema incalzita cu atat. Doi din colegii mei au dezertat dupa 15 minute, o parte am stat pana la sfarsit. Am stat cu geaca si fular, mi-a inghetat nasul si mainile,, cand am iesit parea mai cald ca inauntru. As fi ras, ca este un film distractiv, dar daca radeam sau fosneam o punga, sa mananc un biscuite, nu mai auzea nimeni nimic, volumul era foarte mic si foarte prost. La fel si calitatea a ce vedeam, proiectia era mai mare decat ecranul, marginile se vedeau pe pereti, niste dungi intunecate dubioase pe jumatatea dreapta a ecranului. Pacat, mare pacat, ca asa ne promovam ceva frumos si muncit. Felicitari pentru film, as mai vrea sa il mai vad odata, in conditii mai decente, sa pot rade cu prietenii.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *