Acuma, că am trecut cu bine de la ”nu mai vin în viața mea la Țiganiadă!” la ”hai că am reușit să beau un iaurt slab, e bine!” și ”hai, că aproape am clipit complet cu ochiul!” pot pentru ca să vă spun că deseară mă apuc de strâns mărturii audio-video;

pentru că aici, pe blog, se acceptă, nu ca-n sistemul judiciar românesc;

și mă aștern la documentat reprizele de care ne mai amintim, căci pe unele amintiri nu ni le mai amintim.

Hai, bahto delo.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 4 comments

 1. Zev Reply

  Domnu’ G, cat pe ce sa-l palmuiesc pe goagal.ro(m) ca nu stia de eveniment. Da uite, a venit ca retrieverul cu cadavru pasaresc in gura cu postarea talica de mai an. Unde defineai fenomenul. Sau happeningu’, sau nu stiu cum sa spui. Orisicat, asa m-a pocnit o nostalgie in pata alba ca m-am dus pe tutub. Aici
  https://m.youtube.com/watch?v=yBCasKASR3M
  Si ma gandeam, off – topic, ba astia de la ONGurile roma si sinti, faceti pui tatii un pustiu de bine si cumparati o copie dupa filmul asta, si renovati epava, ca e pacat de la Dumnyezo ca se pierde ceva ce tine de (urmraza cuvinte mari) patrimoniul cultural nu numai tiganesc, dar si roman, bulgar, unguresc, slovac si chiar si rus. Recte, european. Decat zic.

 2. vasile Reply

  Bine că nu te-au dibuit încă ăștia cu corectitudinea politică…Adică voi parodiați tradițiile etniei conlocuitoare? Vă bețiviți în loc să ciopliți și voi o lingură sau să spoiți un tuci?

  Dar de ce nu ați adus și femeili voastre? De ce să nu poarte și ele zece rânduri de fuste și să-și lase chiloții acasă, să se simtă mai lejere? Adică, ca si cum nu ar fi suficient, mai faceți discriminare și față de miscarea feminizdă?

 3. Mihai Reply

  Da’, unde-i Base in poza, ca doar ii placeau si lui toate tiganelile otohtone, mai ales daca s-alegea si cu vreo salba de cocosei, desigur nefiscalizabila?!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *