De ce stau mai mult în tabără și particip la discuțiile pe poze, de-aia sunt mai convins că fotografia e aproape la fel de complicată ca o femeie din aia mofturoasă, căreia nimic nu-i place, cu care trebuie să lupți dacă vrei s-o aduci în pat cu tot felul de tertipuri din alea care nu se-nvață la școală, din păcate. Dar care, odată îmblânzită și adusă în așternut, îți bagă niște tehnici, mă, de rămâi – vorba aia – ca-n Dubai!

Azi a apărut primul filmuleț din tabără. Nu e rău: a făcut 100.000 de view-uri în ziua lansării! Se cunoaște că Brylu e super video editor jupân șef!

Mâine mergem la Abu Dhabi, la Moscheea Albă. Nu postez nimic pe Facebook azi, pentru că aici este deja sâmbătă și azi am un schepsis de care o să vă spun în curând: azi nu bag Facebook! Na, că v-am zis-o.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 4 comments

 1. alunelu Reply

  Meanwhile, in Cluj, are loc urmatorul dialog intre un fiu si o nevasta de bloagher: “Mami, ce face tati, de ce nu vine acasa?” “Ce sa faca, Groparele, e la job, in delegatie…”

 2. Groparu Nemernic Reply

  @ alunelu: încă mă chinui din greu să conving lumea că aici nu e numai lalala și hihhi… acum e ora 3:26 dimineața și eu încă nu mi-am terminat , de exemplu, și dimineață e trezirea devreme.

 3. Maria Reply

  deci, noi vedem pozele. (chiar nu ne privește ce faci tu noaptea.) și pozele zic că-i mare păcat că nu-i și Gropăreasa în peisaj. să fi văzut și ochii ei ce fac mohamedanii pentru femeile lor.

 4. ces Reply

  Muza foto are o frunte cat mai diafan s-o pupi sa nu inceapa sa se -ncrunte ci sa ceara ea sarutul obiectivului suspus, si pe urma sa-si ia voalul ca sa nu mai vezi fundalul, doar pe ea, sarutul-valul…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *