Dragi consăteni, deci:

Mâine, joi, 27 ian. 2011, ora 10:00, atât mândra, cât şi falnica placă a bloggerilor clujeni se va înfige pe peretele primăriei, unde va adăsta – sperăm – până se termină cu web 2.0! Mulţumesc şi pe această cale lui suuuper Ruben pentru dizain şi providenţialului Laptopiseţ pentru consultanţa DTP.

Aşadar:

Eveniment – dezvelirea plăcii bloggerilor clujeni
Locaţie – Primăria de pe str. Moţilor nr 5 (în dreapta, la amenzi de parcare, la între-etaje). Oraşul Cluj-Napoca, desigur.
Oră: – 10:00. Nu întârziaţi, pîlîsî!
Participanţi: dom’ primar Apostu şi bloaggerii care au vreme de venit şi căscat gura. Orice presar din Cluj care doreşte să ne vadă ce urâţi suntem noi, de fapt, este invitat cu drag să asiste, chiar dacă nu vom avea covrigei şi sucuri. Voi fi şi eu pe-acolo, îmbrăcat în polarul meu portocaliu, of cors.

Alte întrebări?

Pls: îi rog şi pe ceilalţi bloagheri clujeni să dea de ştire, să se ştie.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 25 comments

 1. Konskriptor Reply

  Rog pe aceasta cale pe Fotograful prezent la eveniment, sa seteze foarte bine balansul de alb. Asta din pricina Polarului Portocaliu. In combinaţie cu făţuca Groparelui ,polarul portocaliu poate cauza grav obiectivului folosit precum si senzorului din aparat (pe lînga faptul ca pot aparea efecte de “flare”, ardere, chiar si halucinatii-doar pe termen scurt)

 2. Mihai Likar Reply

  dar o lista finala pe web 2.0 cu toti bloggerii clujeni exista? ca nah…poate vrem si noi sa-i vizitam si cum sa dam click pe perete la primarie?:D

 3. Robintel Reply

  No, se pare că pot să vin. O să fiu cu ochii în patru după unul cu o geacă portocalie care o fost la Țiganiada. =))

 4. Radu Reply

  Felicitari Groparu, bravo Ruben si Stefan, aplauze tuturor. Mi-as dori nespus sa vin si eu, insa sunt infipt in pat cu termometrul in gura. Dar astept pozele si postarile de la voi!

 5. ametistul Reply

  Mo Gropare, Poze sau nu s-o intamplat, s-apoi tre sa ia aminte si restul oraselor ce polare portocalii se poarta la dezveliri. Mo acuma vezi ca io zic de placa nu de dezvelit din polarul portocaliu.

 6. Winnetou Reply

  No, ghini dară, sper să ajung.
  Dacă vin și întind mâna : “Salut Gropare, Winnetou”…mă lași cu mâna întinsă, că nu ști care “Winnetou”? :))

 7. siginutz Reply

  Radu, am zis aseara la Piersic ca vin, da am ramas in urma cu niste texte pt job si amu ii 2 noaptea.. daca reusesc sa ajung vin.. sper sa ajung.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *