Un om însurat a ieşit odată la nişte bere cu ceva prieteni. O paradoxală excepţie istorică, fiindcă se ştie că oamenii însuraţi nu ies niciodată la bere cu prietenii pentru că se violează punctul 6 al Codului de Bune Practici ale Căsniciei, paragraful 2.

Să explic niţel acum cititoarelor de sex feminin de ce este important ieşitul la bere pentru orice mascul (dragi cititori de sex masculin, lecţia asta facem recapitulare). Aşadar, o bere este foarte importantă pentru masculi pentru că atunci apucăm şi noi:
– să vorbim despre maşini, curve sau Crin Antonescu – dar cred că mă repet
– să râdem la nişte bancuri care l-ar face să roşească până şi pe cel mai tatuat vieţaş de la penitenciarul Rahova
– să îl bârfim pe fotbal
– să analizăm tehnicile de supravieţuire de pe Discovery (bă, Bear Grylls ăla e nebun, tu ai văzut când o mâncat măduvă de zebră din rahat de leu?)
– să facem bancuri grosiere cu chelneriţa (cheamă badigardul, nu-i mai suport pe ăia de la masa 5!)
– să abordăm tematica monturilor la răpitor în sezonul rece
– să vorbim despre serviciu, bani şi bonuri de masă
– să sporovăim despre orice chestie care nu are absolut nici un fel de relevanţă pentru noi numai de dragul de a rosti cuvinte (care în ultima etapă a serii devin nişte vocale luuungi de tot)
+ ar mai fi de zis, da’ nu mai ştiu cum e la bere pentru că nu am mai fost de anu’ trecut.

De ce ies bărbaţii la bere dacă se ajunge la asemenea discuţii sterile? Vă spun un secret: bărbaţii ies la bere pentru că au aşa un trai perfect cu voi, încât trebuie musai să îl pună într-o antiteză cu ceva – pentru a avea termeni de comparaţie. Mai este valabilă şi varianta cu bărbaţii beau de fericire că sunt cu voi.

Oricum, deschideţi cărţile, femei şi masculi deopotrivă, postarea asta se referă de fapt la un mascul care a venit acasă praf, după ce a golit multe-multe-multe doze la un asemenea beer summit.

După ce a deschis uşa cu capul, fireşte, nu a dorit să se să nu se culce în pat cu nevastă-sa. Asta pentru că nevestele au un simţ special cu ajutorul căruia îşi dau seama imediat dacă bărbatul a băut peste măsură (unii îi spun “miros” acestui simţ misterios; eu îi spun “instinct”).

Pentru că nu vroia să se pună în pat cu soţia, a ales varianta laşului: s-a pus în patul copilului. Care copil dormea frumos la 4 dimineaţa şi care, simţind mişcare în pat, s-a întors imediat cu capul către tăticul lui şi a continuat să doarmă. Care tătic s-a pus şi el cu faţa către prunc şi a adormit aşa, lin, uitîndu-se la ce copil frumos are el.

De la respiraţia tatălui, care dădea direct în guriţa şi năsucul copilului, pruncul s-a trezit a doua zi dimineaţă pradă unei beţii straşnice.

Şi nu, nu despre mine e vorba: eu nu încap în pătuţul Gropărelului decît tranşat; plus că dacă eşti tranşat nu ai cum să scrii postări pe blog – asta ştie orişicine.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 18 comments

 1. diana Reply

  noo! atata postare -cand de fapt tu ai vrut sa spui ca nu ai mai fost la baut de un an de zile. Eeeeeeee da’ de fapt -staaaai ca abia suntem in Ianuarie. Sa inteleg ca nu ai mai fost din decembrie? :mrgreen: :mrgreen: 😆

 2. diana Reply

  da’ nu mai ştiu cum e la bere pentru că nu am mai fost de anu’ TRECUT ❗

 3. UnPorc Reply

  Daca te-ai insurat bre’ Gropare io ce sa-ti fac?? Ai vrut pat cald si sandwish dimineata, indura de amu…… :mrgreen: :mrgreen: Nu-i mai bine de mine…patul cald doar uneori si berea la rece pe doua rafturi in frigider??

 4. handocad Reply

  ca ce vrei sa spui cand spui ca te repeti? ca domnu crin antonescu e masina?

 5. konskriptor Reply

  Uăi, incurci lucrurile prin omiterea chestiunilor esenţiale. Nu se abordeaza “tematica monturilor la răpitor în sezonul rece” cand esti la bere decat daca berea e insotita cu ceva tarie ( stii tu, pălinci,răchii sau orşce cu grade multe). Si cine draq mai discuta de fotbal cand ai deschis subiectul pescuitului? 😆

 6. mixy Reply

  prima beție e când am băut eu, copil fiind! De care, curios, nu știu prin ce conjunctura, mi-am adus aminte în a doua zi din an ! 😉
  PS. bărbații vorbesc tâmpenii d-alea și la cafea, berea doar amplifică sau leagănă debitul…
  PPS. nu se gândea nimeni că tu ai fi ăla tranșat din pătuț…

 7. o nevasta Reply

  Ok, ai maaaare dreptate. Barbatul trebuie lasat la o berica, ca de…. dupa 10 ore de munca saracul, dupa 10 pampersi schimbati, dupa ce a gatit trei feluri de mancare, ca de, trebuie sa hraneasca familia, dupa ce s-a certat si s-a impacat cu socrela ( un alt maaare stres), mititelul de el are nevoie de o pauza sa se relaxeze. Ca nevasta a frecat menta toata ziua, a mers la coafor, a facut shooping, a avut intalnire cu estetista, si, culmea, e toata ziua la telefon ca sa povesteasca cu prietenele ce s-a mai intamplat in lumea mondena. Hai lasa-ma Gropare, daca imi permiti sa iti spun asa, ca ai atins un punct sensibil. Foaaaarte sensibil. In loc sa mergeti la bere ce-ar fi sa va luati familia si sa faceti impreuna o plimbare????Ca doar de aia v-ati insurat. Noooooooo. Un alt stressssss. Dragi barbati nu v-a pus nimeni, dar absolut nimeni sa va luati belea pe cap. O aveti, atunci purtati-o cu mandrie. NA! 😛

 8. Dan Andrei Reply

  @Un porc Ar vrea el un wish dar mai bine un sandwich (saru’mana baroane).

 9. Radu-Mihai Reply

  Transat n-ai mai putea scrie pe blog, dar de unde sa stim noi ca postu’ asta nu-i scris de Gropareasa. 😈

 10. Cristina Reply

  Barbatu-miu zicea ca la bere se vorbeste urat, asa ca i-am dat o bere rece si i-am vorbit asa urat ca n-a vrut sa mai plece nicaieri.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *