1. Mishu m-a ameninţat că îmi transformă site-ul în portal de creştere a fluturilor de mătase dacă nu anunţ că Trupa Maya va ajunge în Bucureşti, unde vor susţine concerte în

Club A  (31 ianuarie)
Iron City 1 februarie)
Fabrica (2 februarie)

Lăsînd şantajul pe faţă la o parte, vi-i recomand cu dragă inimă dacă vreţi s-o agăţaţi pe roşcata de la Conta’ sau dacă vreţi să vă impresionaţi jumătatea. Fireşte, dacă nu vă place muzica de calitate, MTV este mereu o alternativă.

(Mishu, e OK? Ţi-am făcut reclamă suficient? Amu te apuci să-mi refaci site-ul ăsta odată, cu design mai bun şi texte mai haioase?)

2. Un proiect comun între neobosiţii de la TVDeCe cu cel mai blogger fulminant pe 2011 – Gaben: Adberaţii, în care doi beutori de bere disecă reclamele pe care le văd românii la TV; ba chiar mai şi scriu despre marketing. Pentru cine nu-i cunoaşte, cei doi sunt plini de dume ultra-all-inclusive – ca un sejur la turci.

3. Prekinul Konskriptor si-a tras blog. La mai mare!

4. Mi-am dat seama că încă-mi mai plac merele.

5. Cam aşa m-am simţit azi-dimineaţă (poza e făcută anul trecut, da, ştiu, in martie, ştiu).

6. Ce ne facem cu Nasty ăsta condamnat? Faza cool e că ştiu nişte informaţii de culise din dosarul ăsta (gura lumii slobodă), dar nu poci a le pune pe blog, pentru că nu-s chiar aşa de bazat şi sincer – nici nu mă interesează subiectul. Decât că sper să-l urmeze şi Trăienel în curând:D

 

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 11 comments

 1. flobits Reply

  Who Nasty?
  Si ce fel de mere continua sa iti placa? Alea din imparteala impartelilor in mere, pere si bretele? :D:D

  Ozzy super 🙂

 2. florin Reply

  Gropare, azi dimineata in zona ta o fo’ -16 grade. Stiu pen’ ca am fo’ pe acolo sa dreg oarece la o masina.

 3. mariusrusu Reply

  Care va să zică, tu știi amănunte compromițătoare din dosarul lui Adrian “Ouătoru”, da? De fapt de asta ai scris acest articol, ca să dai bomba la final. 🙂

 4. Cristina Reply

  La #6 ai facut ca fomeile alea care trimit eSeMeS si zic “chiar vroiam sa-ti povestesc cum…da’ mai bine lasa!”.

 5. Hybrid Reply

  gropare, din poza aia pot deduce dupa cum urmeaza: Opel, 1,7 DTI, cu boala generalizata a genului asta de motor – vine motorina in calculator si-ti da eroare la citirea temperaturii exterioare (-40 grade) . Sa ne traiesti…da’ fa rapid ceva ca ramai pieton!

 6. Groparu Reply

  @ Cristina: ase-i, amu m-ai facut dsa-mi para rau ca nu mi-am putut tine limba-n frau!
  @ hybrid: Corsa pe gazolina, motor de 1, termometru bulit – nu merge neam.

 7. Cichi Chan Reply

  Mishu si muzica buna, hmmm poate nu am eu urechea formata, iar ca om Mishu e de tot rahatul, prea mult scrum de tigara rulat la viteza singelui poate afecta neuronul. Sper sa nu-ti faca site-ul harcea parcea.

  Chichi Chan

 8. Groparu Reply

  @ Cichi Chan: aici te contrazic cu mana pe inima. Mishu mi-e prieten de ani buni, si eu nu prea pactizez cu lichelele. Si daca nu canta mumos, nu aruncau fetele cu chiloteii pe scena cand se juca cu chitara.
  Bine-nteles, exista si varianta ca esti gelos pe el ca ti-o fi suflat niscai gajica…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *