În timp ce pregătesc postarea aia babană despre cum am născut și crescut ditamai Usturoiul, poate bagă cineva la cap că antreprenoriatul (cinematografic) nu e numai câmpuri cu trifoi, mă simt nevoit să vă spun că saga noastră cinematografică (pentru Dan Șova: saga înseamnă călătorie) se cam încheie cu festivalul BUZZ CEE, de la Buzău. Unde vor fi prezenți Ciarli Ciaplin și Ciarli Ciapă, doi membri de frunte ai distribuției noastre, duminică, 8 mai, de la ora 11:00, la cinema Dacia.

Groparu nu va putea fi de față, pentru că va fi naș de cununie în weekendul acela (în acest scop, cumpăr bonuri de masă!).

Mai am vreo două-trei pârleazuri de sărit – apariția pe DVD/Blu-Ray și apoi măritarea filmului la ceva Gigi Film, dacă reușim (nu m-aș mira să nu). Între timp,

Stați să bag și o poză…

Pussy florareasa
…cu Pussy Florăreasa din Zalău!

Mno! Intrarea la Buzău va fi liberă, deci ne întoarcem simetric în același punct de plecare, încheiem tot la festival de film, tot cu intrarea liberă! Amintirile mă chinuiesc

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 4 comments

  1. Groparu Nemernic Reply

    @ Constantin: cu cel mai mare drag, dar prima dată trebuie să-mi arate că sunt săraci și nu-și permit 9 lei. Cer prea mult?

  2. Groparu Nemernic Reply

    @ Marius: să vedem dacă mai avem nervi… că suntem cam la capăt! Și festivalurile cam strâmbă din nas când aud că filmul a fost deja lansat pe Internet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *