Nievestei i s-o blocat spatele de cât e de supărată pe mine şi pe fiu-meu, pentru că efectiv ne batem noi joc de munca ei, nerecunoscători ce suntem, e numai vina noastră.

Şi aşa că o rămas să fac eu treaba prin casă. Misiunile mi le dictează când mă pun la calculator să mă joc Heroes 3: ACUM trebuie dus gunoiul, ACUM trebuie băgată supa la rece, ACUM trebuie scoase hainele din maşina de spălat şi lăsate afară, ca să nu se facă umezeală în casă peste noapte!

Apoi stă un pic şi se gândeşte: mai bine nu scoate hainele afară, zice, că abia mâine dimineaţă le întind la uscat, şi peste noapte vin pisicile vecinilor şi fac pipi pe ele.

Amu… treaba asta cu pisicile e recurentă la mine-n familie: nievasta are mereu senzaţia că pisicile vecinilor vin şi fac MEREU pipi peste TOT ceea ce lăsăm afară. Moment în care iau ţapul de coarne:
– Tu muiere! Încetezi odată cu fobia asta de mâţe?
– Ce fobie de mâţe?
– Păi tot mereu te temi că vin să faci pipi la noi la uşă!
– Păi da!
– Tu muiere! Mâţelor nu le place să fie ud! Cine crezi tu că vine să facă pipi pe hainele tale ude?

S-o uitat la mine drept în irişi:
– PISICILE!!!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 14 comments

 1. ion ion romanul care nu face politica Reply

  1.Pisicile isi marcheaza teritoriul cu pipi-deci voi sunteti in curtea lor.
  2.Pisicile nu fac pipi pe rufele puse pe sarme,la inaltime la uscat(prea ocupate cu tiinut echilibrul).
  3Daca va luati un aspensor oscilant (eventual conectat la senzor miscare) pisicile pleca(nu le plac dusurile).
  4Daca vreti sa evitati cheltuielile mari(asociatii iubitori animale) puneti seara crantanele sau peste crud in curtea vecinului-sa mearga la el.

  • Groparu Reply

   Era vorba ca rufele să fie puse în lighean până dimineața, ligheanul lăsat afară.
   Eu aș fi făcut un sistem cu săbii laser care să taie pisica Jedi style. Iar cu crănțănelele… deja câinele vecinilor papă la oase de curcan și de pui de casă că deja tot-tot-tot se umezește când ne vede (mai puțin când ne latră, să nu uităm cine-i șeful), n-am în buget îngrășarea pisicuțelor vecinilor 😀

   • ion ion romanul care nu face politica

    Exista varianta cu spray piper pulverizat pe mate…dar trebuie sincronizare.
    Am eu impresia ca tu ai venit ci ideeea:lasam rufele in lichean si le pui la uscat maine,pe modelul ce poti face azi nu lasa pe maine,lasa pe raspoimaine ca ,poate,se uita si nu mai trebuie facut.

 2. Luke Reply

  Hai mah, te plangi ca te “intrerupe” de la un TBS? daca era RTS mai ziceam

 3. Bubu Reply

  Ioi. Deci tu vrei sa mori. Sa zici la wifeosaurus ca are fobii? Cred ca si Chuck Norris te compatimeste acuma.

 4. Remus Reply

  Mac Gregor, locuieste in Grigorescu cu mine. un fel de “la tzara”, aka cartier de batrani, plin ochi de matze si excremente de catel turtite pe tortuareeee. Noroc cu bill gates ca reinventeaza el reciclarea de caca :)))
  Si noi acolo “la tzara”, suntem invadati zilnic de floresteni care navalesc in cartier prin str. Bucurei si blocheaza str. Donath. si de aia catzeii fac caca pe trotuare.
  Si imi place sa il enervez pe gropar, dar amu cum o scris un articol despre matze, si cum am si eu una acasa, nu pot sa fiu heitar si nu-l pot enerva zicandu-i ca nu are dreptate, si matzele nici nu fac diferenta intre familia traditionala si cea netraditionala, unde eu si groparu avem atatea divergente.

 5. remus Reply

  si eu nu vorbesc urat in spatiu public, la adresa fanilor mei, asa cum vorbeste goparul despre mine in postul precedent.

 6. remus Reply

  si nu pot sa-mi scriu toate ideile intr-o singura postare (am scris “intr-o ” dezlegat pentru ca sunt de moda veche) pentru ca asa cum a zis Groparu in postu’ anterior, nu pot sa fiu coerent.

 7. remus Reply

  si de mai scriu mult asa de-a tranta pe aici, sponsorii o sa se retraga de pe blogu’ asta, si nu o sa ii mai dea bani lu’ Groparu ca sa publice chestii publicitare.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *