porc.jpg

Zice stirea asta ca undeva prin lume s-a nascut un porcusor cu un singur cap, cum e si normal, dar si cu doua râturi si cu trei ochi.

Vax albina! Mare fâs.

In patria mea, porcii de politicieni se nasc de multa vreme cu tot felul de anomalii genetice. De exemplu, unii dintre ei se nasc cu limba bifurcata, ca de sarpe. Spun una, si fac alta. Cei care nu au ajuns inca politicieni au o limba speciala, pliata pe buze care pupa in fund pe cei care sunt deja sefi de cocina.

Altii, desi se nasc porci 100%, nu au deloc creier. Si asta se vede de la o posta: guita agramat, strident, ofera gratis case sinistratilor, curent in Ferentari si sponsorizari intr-un mod cat mai vizibil, sau chiar construiesc biserici. Conduc campionate de fotbal, sunt invitati la talk-show-uri si lumea rade cand ii aude cum guita, dar tot se uita. Dar porcii acestia nu guita tot timpul: cand sunt investigati penal, toti tac… ca porcii in cucuruz. Si cand ies in public, pastreaza asa, o oarecare rezerva, o distinctie pseud0-aristocrata, ca doara n-au pascut porcii impreuna cu pulimea!

Cei mai importanti porci de politicieni din Romania nu respecta normele sanitare elementare de transhumanta: circula in jeep-uri, in masini cu girofar, si sunt inconjurati de catei in costume negre care ii apara.

De asemenea, unii dorm in Parlament si mana porcii la jir in plina sedinta.

Altii nu sunt 100% porci; vorbesc de porcii de caine si de porcii spinosi. Primii schimba partidele in functie de cine se ofera sa le aduca laturile. Porcii spinosi sunt cei care trag tepe. Dacia Felix, Cornu, Bancorex, BIR, Columna, Credit Bank, Bankcoop, FNI. Am uitat ceva?

Cand vin alegerile, porcii de politicieni incearca sa ingrase porcul in ajun; unora le iese. Cand ii pui unii langa altii, se fac troaca de porci reciproc. Imediat, jumatatea ne-pensionara din tara asta se gandeste cu drag la Canada.

Iar noi, astialalti, asteptam cu nerabdare Ignatul, dar nu unul dupa norme UE, cu anestezie totala inainte de taiere, ci unul traditional, cu porcul care sa se streseze inainte de sacrificare. Cu belit de porc, si mare veselie.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *