1200x628-postare-simpla

Și, v-ați antrenat? V-ați făcut cont la Flanco, ca să puteți comanda mai repede și mai ușor? (dacă ești însurat, nu prea ai cum comanda, că numai nevasta dă comenzi în casă, clar). Dacă nu, apăi aflați că numai mâine, joi, se mai poate – și nu, dacă ești ardelean nu ai circumstanțe atenuante. Dacă v-ați făcut, atunci ascultați aci ce vă zice bloggerul:

– vineri, programul în toate magazinele Flanco începe la 7 dimineața, punct! Fără virgulă
– ce vă pot spune așa, că am aflat prin gaura cheii de la duș prin SRI și CIA: vezi la finalul articolului!
așa cum vă ziceam în postarea anterioară, tot mâine la ora 17:00 se deschide un nou magazin Flanco in București, în Băneasa Shopping City, lângă Mobexpert, și produsele vor fi deja în oferta de Black Friday; iar Cristi Gog vă va înnebuni mințile, că-l știu eu cum face, într-un show de-al lui,
și, cel mai important,
membrii programului de fidelitate Mereu Flanco au acces la oferta de Black Friday cu o zi inainte, adica de mâine, 19 nov, între orele 10:00-16:00 în magazinele Flanco.

Ce se mai poate face? Păi, stați conectați pe pagina Flanco de pe Facebook, că vor mai fi surprize… dar despre astea încă nu am aflat, oricât de mult m-am tot uitat pe gaura cheii la duș. Și încă ceva: la Flanco, tot weekend-ul e Black Friday!

Și, ca să știți ce vă luați… ia de aici catalogul Flanco de Black Friday, neamule! (trebe cont de Dropbox, musai se pare ca nu).

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 3 comments

  1. Bogdan Reply

    Nu-i musai cont de dropbox. Dai click pe “No thanks, continue to view →” și merge.

  2. Anonymous Reply

    Ai putea si tu sa ne ieftinesti abonamentele la blog ……macar de black friday !!!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *