Deci daca e asa cum mi se tot zice, ca Radio Zu mai baga in program cate-o duma furata de pe umilul meu blog (nu ar fi prima data), blog care nici macar nu o ajuns in finala celor mai influenti bloggeri, il rog frumos pe cel/cei care se inspira de acilea sa ia in consideratie si urmatoarele bloguri, care – dupa umila mea parere – au continut mai superior, haioshenistic vorbind, decat cel dintre headerul si futerul meu:

www.dailycotcodac.ro
www.piticigratis.com
jeg.ro
sirb.net
Retoric
Cireasa
Nenea Cozmos
Peculiara
Rezistentii
Warsongu

Lista de mai sus e aleatorie, nu e in ordine (des)crescatoare a competentelor umoristice, dar veti gasi in gloagele astea suficient material haios sa mai condimentati si voi un pic rasuflaciunile pe care le scoateti. Numa’ sa luati mai putin, sa ajunga la toata lumea. Ne-am inteles, buzdugansimorar?

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 22 comments

 1. retoric Reply

  ce vrei bre, le iau si ei filtrate, da-le-as filtrat ca bivolaru, ca doar nu s-or apuca acuma sa bese ei ceva. hemoroizii n-au nici un haz, intreaba tu orice functionar de banca.

 2. Greuceanu Reply

  Da’ mie?! cine si-a suflat mucii in batista mea folosita?! asta e nesimptire domne’!

 3. nenea cosmos Reply

  Cine e bre radio Zu? Postul de radio al laptelui ZuZu? Pe cale de consecinta cumva Buzdugan si Morar sint sferturi de vaci daca impreuna formeaza o juma’ de carcasa? Lasa-i bre sa ia continut, sa faca si ei emisiune, sa bage reclame si sa maninca si gura lor ca si ei e oameni. Cantitatea totala de umor e constanta pe planeta, de unde naiba ai vrea sa se inspire daca nu de la cei mai buni?

 4. Daily Cotcodac »  Radio ZU Reply

  […] între timp internetul şi au început să facă poante mişto de pe bloguri (de pildă, de pe Groparu.ro). De-aia vă spun, stimate Gropar, îndrăgiţi bloggeri: nu vă mai împingeţi, animalelor, io am […]

 5. Rosii Reply

  lasa mo patroane ca te faci d-ala ce scrie texte la late night show-uri… asa or inceput americanii aia milionari de scriu texte pentru David Letterman

 6. krossfire Reply

  Imi e lene sa scriu ceva inteligent dar imi e suficient ca imediat sub post va aparea scris ”18 lovituri pentru “Pentru cei de la Radio Zu care ma plagiaza”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *