Tot ce ați fost învățați în școală este o minciună.

Mulți dintre prietenii voștri sunt extratereștri.

Boala nu există. Orice se vindecă cu bicarbonat de sodiu și miere.

Nu vă spălați pe dinți!!!!

Giganții de sub pământ stau bine ascunși în tunelele din Bucegi, dar ies la suprafață în noaptea de Sânzielle.

Dacii erau de pe planeta Alpha Bank Centauri.

Obama este șerpiliano-reptilian și aici avem dovada!!!! Dați mai departe până nu-mi dă guvernul blogul jos!!!

https://www.youtube.com/watch?t=42&v=4UxGchCFvaQ

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 6 comments

 1. Nemultumitu' Reply

  Pfff ! (şi mă pleznesc cu palma peste frunte)
  Păi bine măi fratele meu alb, cre’ că eşti ultimul din galaxie care află treaba asta. Păi dacă la noi colcăie plaiurile mioritice de rromulani de i-am exportat în toată Europa şi mai avem şi klingonieni, vreo doi îi ştiu eu sigur, unu’a fost PM iar altu are o emisiune pe la tv, de ce n-ar avea şi americanii itii lor.

 2. deaddy Reply

  @Nemultumitule, “itiii”, pai ce facem aici? Are si americanul itiii-i :))

 3. Nemultumitu' Reply

  @deaddy. Gata şefu, s-a marcat ! Nu că caut scuze, da’ fiind un cuvânt folosit pentru prima oară-n premieră m-a luat tastatura pe dinainte şi mai era să-mi dea şi cafeaua-n foc.
  Aşadar, nu-mi băusem cafeaua şi aveam IQ-ul mai mic oareşce procente. Mulţam ! ;)))

 4. CSB Reply

  Poi da, ca ne ataca civilizational, noi biata civilizatie virtuala Goriliana alba sexuala democratica. Am aflat azi ca suntem de mai multe culori – de la mov la maro, da tot gorilieni din tata-n fiu pana la urma.
  La ce tre sa ai grija ii ca si Putin ii tot reptilian si acum astia fac pe good cop / bad cop ca sa atace existential civilizatii native sexuale democratice bastinase , ca sa vina in sprijinul aliatilor lor pestilieni – delfinieni ( alta prostie care ne-a agresat civilizational a fost ca delfinii nu sunt pesti ), animatori civilizationali ai poporului evreu.
  In alta ordine de idei, unde dracu am pus tuica aia ?

 5. Cad Reply

  Apropo de Alpha Bank Centauri…Eram eu putoi (si ma jucam cu puta-n apa, si-o frecam cu periuta, sa nu rugineasca puta…in fine, divaghez….) si am mers la un prieten sa ne jucam pe calculator un joc simplu si misto, cu Hercule care omora centauri…Sigur il stiti. Ei bine, dupa vreun an-doi am vrut sa caut si eu jocul sa ma joc iar, dar nu stiam cum se numea. Fratele meu mai mare, auzindu-ma vorbind de centauri, mi l-a cumparat din banii lui de profesor debutant: ce bucurie, pfoai, joc cumparat nou, nu piratat. Se numea cred chiar Alpha Centauri…Am zis ca ala e, mersi fain, bro. M-am bucurat enorm…Cand colo, cand l-am bagat in calculator era un joc de strategie pe nu stiu ce planeta din constelatia Alpha Centauri, n-avea nicio legatura cu Hercule si cu centaurii aia jumate om, jumate cal…Am zis.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *