Bă, deci mulțumesc, dragă Polus Center.

Aș putea să bag dume din alea cu ”cel mai mare centru comercial din România cu un singur nivel!”, ”cea mai mare varietate de magazine!”, ”400.000.000 de locuri de parcare!”, ”food court! Din ăla cu mâncare”, ”Campionatul Internațional de Gătit în Aer Liber!”, ”evenimente!”, ”branduri!”, ”cinema!” și așa mai departe.

Da, mulțumesc pentru toate astea de mai sus. Dar în primul și-n primul rând, mulțumesc pentru asta:

Îți mulțumesc pentru că, de fiecare dată când o plouat sau când o fost iarnă și mocirlă afară, am avut unde să-mi scot pruncul să alerge pe coridoarele alea lungi ale tale, să sară ca nebunul la Decathlon pe trambulina aia gratis și apoi să se prefacă că plutește cu mine prin Deltă pe una din bărcile alea uriașe de pescuit expuse la voi. Să se joace un pic cu mingea pe-acolo, să dea o tură cu trotineta și apoi să se dea un pic pe stepper.

Dacă nu era Polusul lângă noi, singura variantă era să-l duc prin parc și să vin înapoi cu el ca un purceluș; sau să stau cu el în casă o zi întreagă și să ne bea creierii în timp ce râde malefic, că e împotriva firi să ții un copil în casă o zi întreagă de sâmbătă, aia-i clar. Mno… Mersi, Polus!

Și, pentru că azi tot sărbătoresc Polușii 8 ani în Cluj, și pentru că oricum azi plouă, poate doriți să-i revedeți în concert pe Voltaji, pe Loredane Groze și pe prietenii cei mai buni ai românilor, pe numele lor Reduceri și Surprize în magazine!

Polus Center

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 1 comments

  1. cristi Timisoara Reply

    Prima amintire si …ultima de la Polus Center o am de la concertul IRON MAIDEN….crede-ma ….cea mai frumoasa !!!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *