De multa vreme îmi doresc aşa ceva: să aibe trupul alb, alb ca laptele. Ca un ambalaj de iaurt. Ca neaua proaspătă.

O s-o duc pe braţe până la mine-n garsonieră, în templul plăcerilor, la etajul patru. Ea va tăcea mâcă, deci nu voi fi nevoit să fac conversaţie de mers pe scări, d-aia penibilă, ca să acopăr tăcerea. Şi ea nu va fi nevoită să guiţe “ioaaaai, Gropare, ce mă faci tu să râd!”

Şi îi voi face uşor semn să tacă în continuare când ajungem sus, şi o s-o las un pic să zacă, tolănită. Ca să se acomodeze cu mine şi cu împrejurimile. Ca să fie mai excitantă aşteptarea şi anticipaţia.

Şi am să mă azvârl la ea, violent, beat de pofte. Şi îi voi rupe, febril, fiecare cămeşuţă de-a ei, şi le voi arunca aiurea, până se va dezvălui toată goală-goală, în faţa unui Gropar care nechează. Şi am să mă scufund în formele ei, în rotunjimile ei tinere, şi am să le pipăi, voluptuos,  cu degete flămânde şi reci. Şi ea se va dezmierda toată de la atingerea mea. Şi muşcându-mi limba îmi voi şterge uşurel buzele de cărniţa ei, după care îmi voi înfige sănătos dinţii în ea, şi un gust dulce-acrişor îmi va invada vălul palatin. Doamne, cât poate să-mi placă varza, şi-n sarmale, şi crudă. Da. Crudă.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 28 comments

 1. tibby Reply

  da cate cameshutze ar putea avea pe ea? crezi ca se imbraca cu tot ce ii vine la mana? dr lector, esti acolo?

 2. Ciupanezul Reply

  Are decat o camasa Gropare. Ca nu faci sarmale din 7 foi de varza. Si eu mor dupa ele. Asa pline de iaurt, dar fara mamaliga. 😀

 3. Canadian Stories Reply

  sper ca asta nu e din seria sa mancam sanatos cu arhi si echipa..:)
  ca uita-te la el cum arata si ne da sfaturi de slabit cu mancarea pe care el o primeste gratis de la o firma la care ii face publicitate…un pic de curvarism din partea lui/lor, as spune…

 4. Groparu Reply

  @ Canadian Stories: Daca shaful imi spune sa stau intr-o manutza si sa dau din urechi, ghici ce voi face! Daca vreunul din clientii mei la traduceri imi spune sa modific o sintagma cu alta care lui ii face placere, daca sintagma respectiva respecta sensul, o schimb fara greturi. Deci care-i problema?

 5. Greuceanu Reply

  ioi mah … Griopare… da’ ce berbat binie iejti tu…. ioi, Doamnie….. cum ma fericiejti tu pe minie….

 6. Vika Reply

  dar nu ar trebui sa o speli mai intai … poate are microbi periculosi daca e asa de varza?

 7. mimiblonda Reply

  mai, da ce selectiv esti tu cu verzele! auzi la el: “curate, spalate si frumoase”…!

 8. mirc Reply

  @writeman: parca gripa era a lui Cabral….

  On: tare rau faza cu “templul placerilor”…..

 9. nikos Reply

  Astept in cel mai nemernic post negru ziua cand groparu va face o pomana cu fasole batuta, la fel ca si cu varza asta dezbracata si fierbinte.
  De fapt abia azi am terminat de citit tot blogul, si citesc de ceva vreme. Cand mi-oi cauta strabunii din Gura Raului musai voi lasa la poarta groparoilor o tuica de Valcea. Musai.

 10. Theia Reply

  Norocoasa! :)) Cred ca nici nu o sa isi da seama ce a gasit-o. Dar, deh, daca a mancat-o sa se lase pe mana ta…

 11. ivory Reply

  Si eu deja incepusem sa ma gandesc la Marilyn Monroe. Sau gagica aia perversa din Twin Peaks, bruneta si alba, alba. Insa aia cam vorbea mult, nu se potrivea decorului imaginat de tine.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *