1. Concursul de nuduri continua, şi ţin ca cei care trimit poaze la başcă să afle că orice poză mi-ar da, nu se compară cu poza dragului nostru coleg zis Dinţu, zis Bizonu’, zis Frumuşălu’, deci ne potolim? Io-te acilea, nud ghe nud!

P9010101_resize_resize

Pana acum avem aşa:

Lornad: http://www.lorandpeli.ro
Danila: http://www.studioimagic.ro/
Dani: http://idaniphotography.daportfolio.com/
Night Elf: http://bp0.blogger.com/_JIjMvOsukOY/SHfuxKlDrSI/AAAAAAAAAF4/go-kzSyCUcY/s1600-h/1.jpg.

2. Numai pentru clujeni: Hădean, bucătarul zeilor şi al idolilor (ca mine) prepară în Pub meniu de te lasă fără deşte: fincă atâta ţi le lingi până ţi se atrofiază. Detalii: aici, aici şi aici. Nu mereţi după ce aţi mâncat, că e păcat de Dumnezău. Că d-aia mulţumesc eu lu’ Dumnezău că nu-s somalez!

3. E vineri, deci cotcodacim: un text frumos despre bucureşteni, cine sunt ei şi ce vrea, aici. Plus că Julică a primit dreptul exclusiv de publicare a unei poze cu Groparele, deci dacă nu ştiţi cum arăt eu, Mişu şi Dinţu’ de mai sus îmbrăcaţi, ne puteţi vizualiza ce frumoşi eram în drink-drinking.

Amu am să plec la Sighie, că am fost cu furia vişinie la reparat, de o stat mecanicu cu mânurile la ea-n uter 2 ore lungi. Numa bine, că mi-o dat subect de postare pe luni. Asta dacă nu scriu de telemeaua de Sibiu, of cors.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 23 comments

 1. Roxa Reply

  Aaah, m-am indragostit ! :))))))))))))) Gropare, cere-i permisiunea sa mi-l agatz pe peretele meu, rogu-te ! He just rulz. :)))))))))))))

 2. batranutragator Reply

  OMG OMF OGU (ordonanta guvernamentala de urgenta)
  propun ca tata lumea, femei barbati, copii, batrani, bolnavi la ospiciu, lucratori pe salvare, betivii adormiti pe maginea santului, alegatori, necastigatori, antoiteroristi, teroristi, crizati, anticrizati si clantele de la usi sa se faca homosexuali (mai putin Bombonel, ca e deja) si sa-l iubeasca in grup pe distinsu Dintu Bizonu Frumusalu.

  NO NO, NONONO NO, NOno – Love has no limit!

 3. unmihai Reply

  tot e ceva bun la poza asta: ca n-o fost facuta din spate
  inainte sa intru pe aici aveam un chef de-o harjoneala cu fimeia… nu mai am

 4. Scorpion Reply

  Gropare, te credeam un cioclu hetero 😉
  Ce mai urmeaza amu pe blog?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *