Dragi cetitori si cetitoare, artişti si artiste!

Groparu are nevoie de un nud de femeie care sa-i mobileze garsoniera. Este vorba, of course, de o pânză/acuarelă/carbune/poză. Pornografic sau nu, cu nevăstuica şi nurii la vedere sau nu, astea sunt detalii care nu contează; trebuie în schimb musai să aibe acel vino-ncoa, je ne sais quoi, expresivitate, combinaţie de culori şi de umbre şi lumină (poate fi şi alb-negru) care să mă facă să zic “Asta-i, frate!” – asa cum exprimi la o femeie mai mult decat frumoasă: la o femeie interesantă. Ipostaza şi alte detalii sunt free for all. Singurul mod în care eu voi valorifica nudul va fi înrămare şi agăţare la mine-ntre patru păreţi, întru eternul meu deliciu. Drepturile de proprietate asupra exponatului rămân artistului, deci se poate prezenta cu el la orice alt concurs, fără probleme. Eu îmi păstrez drepturile de afişare.

Premiile sunt: reclamă moca pe www.groparu.ro tuturor participanţilor. Şi link de 6 luni către galeria câştigătoare. Şi anunţuri, pe viitor, la vernisaje etc. A, si recunoştinta mea. Că bani – de unde? E criză.

Aşa că dacă eşti artist sau ai suflet de artist şi doreşti să te afirmi, sau nu îţi strică nişte vizitatori la tine pe site, trimite-mi mail la datele de contact ale www.groparu.ro (si anume, groparu.ro la gmail) cu lucrarea/lucrările pentru concurs. Specifică şi dacă eşti de acord să le public pe site. Toţi concurenţii vor primi link moca către galeria/site-ul lor în postări, pe măsură ce le voi primi.

Sper că nu are rost să vă comunic că în cazul fotografiilor doresc dovadă că fotograful deţine drepturile asupra lor, pentru că nu public ceva ce nu vă aparţine. Plus – răspunderea pentru materialele trimise vă aparţine.

Data limită a concursului: 13 nov. O zi cu nevoi speciale.

Pe scurt: am nevoie de orice fel de nud, şi în schimb vă ofer popularitate – aşa, mică, cum are site-ul meu (de fapt nu e chiar mică, da nici mare nu e).

Vă băgaţi?

UPDATE: 1. Primul concurent, sunt efectiv siderat: http://www.lorandpeli.ro GOOD WORK, Lorand!
2. Îi urăm bun venit şi galeriei http://www.studioimagic.ro/ – un fel de insulă a plăcerilor, mi-aş schimba bucuros locul de muncă ca să mă fac bliţ de la ei din studio!
3. Night Elf, el, nu s-a rabdat, si doneaza moca urmatorul cuplu de nimfe: http://bp0.blogger.com/_JIjMvOsukOY/SHfuxKlDrSI/AAAAAAAAAF4/go-kzSyCUcY/s1600-h/1.jpg. Niiiice!!!
4. Frumos, frumos, frumos: http://idaniphotography.daportfolio.com/

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 47 comments

 1. Groparu Reply

  Not baaaad!

  Daca si-ar arata si o ţâţulică, sau chiar două, eventual şi un crac, ar fi demenţial 😀

 2. Alice Margot Reply

  Măi Gropare, tu vorbeşti serios sau faci bâză de acela căruia i-a făcut zoso reclamă zilele astea, că eu nu m-am prins?

 3. batranutragator Reply

  Pai la mine totul e nud. Incepand de la cap, ca nu mai stiu ce sa ma fac sa-mi gasesc de lucru, pana la portofel, frigider, sifonier – de fapt asta nu o sa mai fie ca o sa fac focu’ – deh, n-am platit intretinerea. Si as avea si un nud de femeie, dar nu prea pot sa fotografiez, ca m-a parasit sio e nud[ la altu in pat si mi-e ca apus ala curse de soareci sa nu ma prinda. Ca asta imi lipsea, soareci in nuda goala!

 4. andrei crivat Reply

  hsh0t – imi place mie una, foarte tare. cum fac s-o cumpar ? poza, zic, nu fomeia.

  In format de poster inramat, daca se poate.

 5. oake Reply

  Daca ai nevoie de orice fel de nud, poti sa pui pe perete deja celebrul prosop de plaja cu gagica goala pe el, e destul de expresiva tipa, plus ca prezinta avantajul ca oricand il poti da jos de acolo si sa te intinzi peste gagica, sau se te lauzi ca ai o femeie cu care stergi pe jos in casa ta.

 6. Laura Reply

  Gropare, tu chair ai face orice sa-ti creasca numarul cetitorilor?
  No, pana va trece io ies din cavou si umblu prin alte meleaguri… bine, poate mai trag umpic cu ochiul sa vad concurenta, ca vorba aia tra sa-ti cunosti adversarul de vrei sa-l invingi 😉 , desi nud de strigoita nu cred ca se pune 🙂

 7. writeman Reply

  deci cu ce te-ai ales tu dupa toata tarasenia asta? cu faptul ca nu mai vrei sa-ti pui o rama cu o poza pe perete, ci o suta de rame si o suta de pozitii, poze pardon!

 8. Groparu Reply

  @Laura: daca as vrea sa-mi creasca cu orice pretz numarul de cititori, m-as apuca de injurat oameni.

  @Writeman: eeezac! o sa arate camera mea ca o camera de psychokiller, cu taieturi in ziare si femei goale! 😀

 9. Laura Reply

  Gropare, n-o lua in nume de rau, tu stii doar ca mi-esti drag 🙂
  Da’ nudul meu tot nu-l vezi!

 10. unmihai Reply

  nici pe-al meu :)))))
  măi gropare … eu stau si ma intreb: anul asta o sa posteşti cu nuzele pe pereţi?

 11. watercolor Reply

  sau il poti asculta pe Modigliani care spunea ca ar vrea sa i se expuna nudurile in baie

 12. Groparu Reply

  @ dezaxata: deocamdata nu-tz mere saitu 🙁
  @ Danutz: mega tare saotul, dar artistul in sine e de acord sa participe la concursul meu bicisnic? ca nu il pot inscrie fara sa vrea 😀

 13. hsh0t Reply

  @ Groparu: Multam` fain.
  @ andrei crivat: Da un mail la adresa de pe site (sau Y!m) sa imi zici care, si vedem noi cum facem.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *