– MERI LA ORTOPED!!!

V-am zis că așa mi-o zis jumatea mea cea mai perfectă în perioada în care mă deranja durerea de spate; și eu m-am executat.

– Trebuie făcută o ecografie și o radiografie la șold, la părțile moi! zice domnul doctor ortopedist cu cămașa galbenă asortată cu șosetele galbene – un detaliu pe care un fin connaisseur ca Groparu l-a observat numaidecât.
– Domnule doctor, după o vârstă, toate părțile de la șold sunt moi, zic.

N-o râs.

În fine, mă duc să-mi fac ecografia. Tanti de la radiografie se uită lung la trimitere, apăi mă face cu gel din ăla de gravide pe burtă… și dă-i să caute bebe.
– Gemeni? întreb.

Doamen termină, îi sărut mânușițele mă duc la recepție să-mi ridic rezultatele. Mă uit peste ele și mă inundă un val de fericire.

Se așterne seara peste oraș.

Nievasta:
– Dă-mi să văd rezultatul ecografiei.

Mă supun. O aud:
– Păi ecografia asta nu-i bună!!!
Eu:
– De ce? E nebună?
Ea:
– Păi uite-te și tu!

Mă uit: pancrease, rinichiuri, prostate și alte prostii.
Eu:
– Da’ ce nu-i bine?
Ea:
– Păi unde apare încheietura? Șoldul?
Eu (după ce mă uit):
– Într-adevăr, nu apare.
Ea:
– Păi și de ce NU TE-AI UITAT LA REZULTATE CÂND LE-AI LUAT?
Eu:
– M-am uitat, dar am văzut acolo ce m-a interesat, și nu mi-o mai păsat după ce mi s-au umplut ochii de lacrimi de bucurie fericită.

Mno, ce mai contează e că azi am făcut și radiografie la șold și nu arată chiar așa rău. Chiar dacă de la o vârstă toate părțile sunt noi.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 27 comments

 1. mia Reply

  Doamne-feri, mai Gropare ai un simt al umorului……Cred ca Mica-ta e tare mandra de tine ,ce ficior fain o crescut.Hai ca nu te mai laud.

 2. Nemultumitu' Reply

  Normal să ți se uzeze articulația la sold la ce bălăngăne p’acolo. Câteodată nu te dezichilbrezi ?

 3. Groparu Nemernic Reply

  @ mia: Mama? ”Putea fi mai amuzant fiu-meu, dar asta e… poate următorul să fie!”
  @ remus: Pe cartea lui de vizită scrie ”ortoped”, dar o să-i spun să și-o schimbe.
  @ andrei: Adevărul e că am fotoșopat femurul… l-am făcut mai subțire.
  @ Nemultumitu’: Numai când calc pe ea.

 4. d.orin Reply

  deci numa de-al dracu am dat “inspect element” ca sa vad ca nu-i poza ta… (si am ezitat sa scriu ca am dat “inspect element”)…

 5. rodion Reply

  Cred ca ti-au gresit radiografia.Normal ,la o afectiune a soldului ar trebui sa apara si genunchiul in radiografie , mai ales la piciorul stang , ceea ce nu vad.

 6. rodion Reply

  Aoleuuuuu!!!!!Acuma vad!!!!Gropare!!!!Vezi daca nu dai spaga la dom’ doctor?Da-i in judecata pentru malpraxis ca te-au pacalit si ti-au inlocuit piciorul stang cu o putza.

 7. rodion Reply

  Pentru ficat te-ai temut degeaba.Baga-ti bine in cap: ficatul nu se inbolnaveste de la palinca si bere ci de la cu totul altceva.

 8. rodion Reply

  In plus , orice ortoped sau chiropractor sau alta specie de dinozaur disparut ar vedea in radiografie ca din cauza femurului mai atrofiat si te doare spatele si ar propune imediat sa fie amputat.

 9. rodion Reply

  Bine ca esti modest gropare si n-ai pomenit de laserul de la Magurele.Fortza fie cu tine.Io zic totusi sa fii prevazator ca fantoma lui Ciomu inca rasufla greu prin spitale si am simtit de curand o perturbare a fortei produsa de unu’ Burnei care se pricepe la scurtat oase , lord site cre’ca.

 10. rodion Reply

  “Ciomu + Burnei = Mihai Tudose????”
  Da’ ce-ti veni omule de amintisi de alcoolistul asta infractor?Pai Ciomu si Burnei sunt oameni scoliti, utili societatii(chiar daca ultimul e un fel de Menghele,da’ si ala era doctor) pe langa securisto-tractoristul asta betiv(tractoristii…no offence boys).

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *