Kaufland, attracting idiots since 2005.

Tot văd știrea asta răstălmăcită și rostogolită prin mass media cu o poftă de zici că discutăm despre chiloții Vulpiței printre deținuți, iar titlul este aruncat special să te pună să dai și tu click, să nu moară presa de foame.


Inclusiv de la PrimaTV, un BASTION al presei de calitate

Așadar: scandalagiii de la Kaufland NU au fost încătușați/arestați pentru că au refuzat termometrizarea (ptiu, cu ce cuvânt ne procopsirăm). Nu te arestează nimeni pentru asta! Nimeni, nu e o conspirație a magazinelor Kofland, Cherfur sau Metrou.

Te ia în schimb garda dacă începi să faci scandal în public și dacă refuzi legitimarea când nenea de sub chipiu îți cere buletinul. Pentru asta da, ești dus la secție și îți iei amendă, au pățit-o șoferi îndrăzneți și #reziști.

Ca să nu mai vorbim că zilele astea sunt ceva special, cineva acolo sus a hotărât că trebuie să ne supunem unor reguli elementare de sănătate publică. Societatea nu are nimic cu voi personal, la fel nu poți să vii în magazin beat pulbere și pus pe harță, cu un cuțit în cap sau cu pantalonii mai jos de fund; și mai și scuipi clienții.

Iar magazinul ți-a refuzat accesul nu pentru că ești gay, rom, zoroastrian sau că îl ai pe Vladimir Putin tatuat pe bucă, ci pentru că-i pui pe alții în pericol și ești agresiv. Tu știi asta, că ești escroc, deci nu te mai plânge aiurea că drepturile nu-ți sunt respectate! Șoc și groază, nicăieri în Constituție nu scrie că e musai să ai acces la Kaufland dacă te comporți ca Vadim Tudor la 4 ani când nu și-a făcut somnul de după-amiază.

Cine s-ar fi gândit că propaganda chinezească sau rusească va face primii martiri în Grădina Maicii Domnului! Chiar, cine s-ar fi gândit.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 14 comments

   • Roboti

    Scandal se cheamă când îți aperi/exerciți drepturile in mod legal? Pentru asta nu există motiv de legitimare…

  • Sorin Reply

   Adevărul e că asta e o informație foarte importantă, totul se explică dacă era la MISA. Dacă aflăm că mai ținea și cu Steaua, e clară treaba.

 1. Cristian Reply

  Intrare la super-market, “termometrizare”, zic, cât am? răspuns: 34,5, puteți intra, sunteți OK!
  Pe bune, suntem o țară de zombii cu temperaturi de 32-35 de grade, dar cu păreriști complet inepți și cretini!

 2. Sorin Reply

  Aoleo! Nu erau de-ajuns rușii, ungurii, acu’ s-au băgat și chinejii? Ce s-o alege de noi, nu știu!

 3. andu YY Reply

  si mai vin si ăia care dau foc la antenele 5G, ai dreaq nu gaseau si numere mai mici la antenele astea cum ar fi 1 , 3 …

 4. Seifen Reply

  Le-a iesit “propaganda”, c-or fi venit ei sau nu de-acasa cu totul regizat, ce mai conteaza. La Kaufland inca nu s-au hotarat daca mai masoara sau nu temperatura, unii da, altii ba.

 5. Pharaonul Reply

  Nu cumva tot la Kaufland s-a intamplat si sceneta cu micii, cea din enclava? Poate e o coincidenta sau intra si pe piata caselor de filme. Urmatorul Usturoi poate il faci la ei.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *