1. Clujeni! Sunteţi mulţumiţi de instituţiile publice din Cluj? De felul în care sunteţi trataţi la RAR sau la Casa de Pensii sau la primărie? Aflaţi că Asociaţia Femeilor de Afaceri din Cluj a iniţiat un proiect în care puteţi da note acestor instituţii publice. Când perioada de votare se încheie, adică în 24 mai, şefii respectivelor instituţii vor primi rezultatele în mod oficial şi, în funcţie de caz, vor fi felicitaţi (sau nu). Până atunci, vă invit cu căldură aproape solară să votaţi şi să comentaţi pe site-ul www.clujulareatitudine.ro relaţia voastră cu instituţiile publice din Cluj. Pentru că trebuie atitudine dacă vrem să câştigăm aLtitudine!

În jurul zilei de 24 mai vom reveni cu rezultatele, ca să ştiţi şi voi ce s-a votat. Pentru că proiectul ăsta merită o dezbatere mai profundă:)

2. Vineri, 11 mai 2012, ora 19:00, la Studioul „Euphorion” de la la Teatrul Naţional din Cluj va avea loc premiera Hell’s Cabaret de Flavius Lucăcel, clujean de-al nostru, în regia lui Sorin Misirianţu. De mult vreau să văd un spectacol de-al lui Flavius, şi o voi face după ce terminăm usturoiul.

3. Vă rog frumos să participaţi la acest studiu de audienţă a blogului gropăresc: ce căutaţi aici (laptoape moca şi bonuri de masă!), de ce reveniţi (din greşeală!), de ce mă citiţi (ştiu că, de fapt, voi numai vă uitaţi la poze) etc. În funcţie de răspunsurile voastre, Groparu va primi mai multe lingouri de aur, un teren ultracentral, un loc pe submarinul cu care James Cameron s-a băgat în groapa Marianelor sau chiar un bilet dus-întors pe Marte, şi de-acolo, poate poate, şi mai departe… şi mai departe.

Durează câteva minute – cât un sexuleţ mai aprig, aşa, după ce-ai băut vin roşu. Mult vin roşu: secunde în şir.

4. Fosta mea proafă din facultate, Sanda Cordoş, o doamnă doldora de carte, şi-a lansat un volum de “Lumi din cuvinte”, la editura Cartea Românească. O carte care mi-ar plăcea să o citesc, şi pe care am şi pus-o pe lista de I wanna, I wanna.

5. Concursul în cooperare cu Evocomputers a luat sfârşit. Juriul a jurizat, şi iaca:

– una bucată laptop merge direct la cea care şi-a dorit mai mult victoria. No! Felicitări! Dă-i Groparului un e-mail cu datele de expediere, mkey?
– 1 bucată 2 boxe plus 1  merge la comentariul lui Mihăiţă.

6. La Polus Center se face campionat de şah.

7. Ce mai vreţi, nu v-ajunge? Mâine republicăm nişte păţanii australe de-ale lui Pârţoagă zis, total pe nedrept, Nârţoagă; iar pe joi am ceva frumos pregătit pentru voi (nu prea am, dar am început deja să mă gândesc). Aşa că vă arăt acum acest stencil grafitti scris pe un perete din Cluj:

Nu, nu l-am scris eu; nu, cel care l-a scris nu este clujean, pentru că noi suntem mai civilizaţi decât atât; nu, nu-l cunosc pe cel are a dezvoltat o psihoză cu chiloţii doamnei ud(r)e.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 16 comments

 1. Ortansa Reply

  domnule, studiul de audienta este prea lung. il completez dupa ce mananc, cine are atata timp si nervi pentru el??..am ajuns la pagina doi si cand am vazut ca mai urmeaza, am renuntat. sorry 🙄

 2. Probiu Reply

  Buna initiativa cu notele pentru RAR si Casa de Pensii, vor veni la corigente in toamna

 3. Anonymous Reply

  Hai ca ti-am facut-o! Am coNplectat chestionarele, care este el. :mrgreen:

 4. Cristi Reply

  Am completat chestionarul. Sa-ti fie de folos. 🙂
  Indemnul ala la adresa lui Udrea sigur nu a fost scris de marinarul tarii? :mrgreen:

 5. Cristi Reply

  Am completat chestionarul. Sa-ti fie de folos. 🙂
  Indemnul ala adresat lui Udrea sigur nu a fost scris de Base? :mrgreen:

 6. bogdan barbu Reply

  Mo: am completat chestionarul dar puteai si sa pui ca optiune la ultima intrebare si raspunsul “maricel” 😀 😆

 7. koyrosh Reply

  BAH!!! CUM ADICA “REPUBLICAM”???? Ej’ cu vaca, nu or mai fost publicate!

 8. zibusor Reply

  nu inteleg, astia cred ca intr-o companie exista doar management , consultanti, angajati temporar si parteneri?!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *