Repede, până nu vine weekendul! Io plec la Sibiu şi revin duminică seara, că mă duc la cumetrie, fiind ziua naşului meu mare şi nebun. Nu-mi fac probleme că rămân blocat, că dacă e gheaţă mare ăştia o bagă în whiskey pe toată.

1. Aţi citit, aţi râs, v-aţi crucit şi aţi votat cel mai mare mincinos care va primi premii de la magazinul 3e. Aşadar, câştigătorii sunt:

un premiu I, o geantă de cameră foto/video cu încărcare solară – merge, conform poll-ului, către minciuna care mi-a dat fiori: Eduard. Felicitări! Ai distrus un destin, dar măcar ai o poşetă solară cu care să te aperi de înţepătorii din tramvaie.
2 premii 2câte o bucătă stick de memorie de 8 Gb antişoc, anti-apă, ultra-rapidmerg la Silvia Wolf şi la Filip (era să scriu Pilif). Felicitări, Silvia, pentru că fumează fratele primarului contrabandist de rupe; felicitări, Filip, pentru că i-ai distrus reputaţia unei dăscăliţe care acum, probabil, se gândeşte cu nostalgie ce salariu baban ar fi avut dacă rămânea în învăţământ.

Rog câştigătorii să-mi trimită datele lor personale (nume, pronume, adresă) de pe aceeaşi adresă de mail cu care au comentat, ca să poată intra în posesia premiilor. Mulţumesc celor care au votat, aveţi aici dovada-dovada, captura de ecran făcută astăzi, 10.02.2012, ora 15:18:

Ce pot să vă spun este că mi s-a zis că vom mai avea concursuri cu 3e, deci fiţi pe aproape.

2. Mai ţineţi minte campania anului 2011 – cea iniţiată de Pepsi Refresh, în care primeaţi 20.000 de dolari dacă veneaţi cu o idee care să zgâlţâie din temelii oraşul? Ei bine, proiectul câştigător şi-a creat website, în care puteţi monitoriza etapele construcţiei. Mai multe detalii – aici.

3. Dacă paşteţi iarbă prin Social Media, aţi aflat deja că s-a lansat Zonga, serviciul de streaming audio lansat în versiune private beta de către Trilulilu.


Cu Zonga:
– ai acces la cea mai mare colectie de muzica online din Romania
– asculti muzica nelimitat, oriunde, oricand;
– ascultarea se face prin streaming, asa ca nu ai nevoie sa faci download la vreo piesa sau sa ocupi spatiu pe telefonul tau mobil;
– asculti, creezi si modifici playlist-urile tale de pe Zonga;
+ o groază de alte chestii. Sunt în măsură să vă ofer 3 invitaţii primilor trei comentatori la această postare care îşi manifestă interesul în acest sens, şi îmi şi lasă şi o adresă de e-mail validă. Doamne-ajută!

4. Un prieten vrea să meargă nici mai mult nici mai puţin decât pân’ pe Himalaya, frate. Mai exact pe vârfurile Cho Oyu şi Shisapangma, le ştiţi voi. Atâta numai că au nevoie de sponsori, pentru că expediţia costă cât un rinichi. Informaţii despre ce au făcut oamenii în 2011 – aici. Le urăm multă baftă şi dacă este printre voi vrun nene sau tanti care ar vrea să-şi vadă bannerul pe un optmiar în schimbul unei sume, vă invit cu drag să îi sprijiniţi! Pentru că oamenii ăştia merg acolo să ne reprezinte ca patrie, nu ca să ciordească din magazine în Italia (pare incredibil, ştiu). Mai multe detalii – mai jos, click să crească.

5. În rest, sunt niţel trist că nu s-au strâns bani suficienţi pentru a cumpăra calculatoare pentru copiii de la sate pe care-i ajută asociaţia Ateliere fără Frontiere. Şi un pic dezamăgit.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 14 comments

 1. all3x Reply

  Salut as fi interesat si eu de o invitatie la Zonga. M-am inscris deja pe waiting list-ul lor dar banuiesc ca o sa treaca o vreme pana cand vor incepe sa dea liber la inscrieri.

 2. all3x Reply

  Motivul principal pentru care as vrea invitatia este ca recent si-a dat ultima suflare Hdd-ul meu extern cu toti cei 500GB de date de pe el din care mai bine de jumatate erau muzica iar restul pozele din ultimii 2 ani… 🙁

 3. Groparu Reply

  @ all3x, @nustu si @casandra – va multumesc, va trimit acum invitatiile.
  @ Tiberiu – ticule, multumesc frumos de participare! Speram ca vor da drumul la toata lumea in curand;)

 4. adicagrosu Reply

  Prietene, sunt un fan al matale. si apreciez calitatea scrierilor tale asa ca nu mai continui:
  VREAU SI EU O INVITATIE LA ZONGA!
  MULTUMESC!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *