Da, se mai poate salva lumea și numai cu un Like și un Share! (miercuri expiră cel din coada articolului, deci vă rog mult citiți până la capăt și acționați în consecință!)

1. Școala de bucătari Adi Hădean, care pregătește în cea mai gourmet meserie din lume 10 tineri care cu siguranță nu vor fierbe prea mult pastele și nu vor îneca cheesecake-ul în zahăr, are nevoie de un vot la Raiffeisen Comunități.

Și Hădeanul îți trântește un sufleu de carne cu ciocolată roz cu șofran și macaroons de-ți aplaudă burta!

2. Miercuri, la Academia de Muzică Gheorghe Dima din Cluj, are loc un concert cum nu mai este altul: un aviator pilot de Airbus care este și violonist (vă dați seama câte femei suspină după asemenea om?) a descoperit o vioară vai și amar într-un pod de casă. Pe care a recondiționat-o și cu care ține un concert pentru copiii defavorizați (vă spun eu câte suspină: toate!). Sub egida Habitat Cluj.

Da. Știu. Și eu m-am îndrăgostit de el

3. V-ați săturat de albii de râu murdare, gunoaie prin păduri, pungi prin pajiști și poieni? Atunci vă atrag atenția asupra acestui proiect de colectare selectivă: ai un restaurant, o cafenea, un magazin și dorești să te implici în colectarea selectivă? Ia legătua cu ÎnVerde. Altfel, nu veți face ca la Cluj, unde deja colectăm gunoiul selectiv, îl selectăm pentru albia Someșului.

gunoaie cluj
Recunosc: îmi este extrem de jenă.

4. Inițiativa Com’On, Cluj! a Asociației Create.Act.Enjoy vă invită să votați ce proiecte credeți voi că merită sprijinite la nivel de oraș. Cum ar fi cele de mai jos:

Cam atât deocamdată, amu promit că am să vă sparg cu niște material din Deltă!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *