Duminică am revenit din Deltă, după un drum de 20 de ore.

000 Delta Dunarii 2016
Această Delta Dunării

Adică, în timpul ăsta zburai în Buenos Aires sau, cine știe, ajungeai până la capătul Pământului, în Vama Veche!

În fine, proaspăt ajuns în Cluj, astăzi primesc următorul mesaj, care m-a umplut de bucurii lăuntrice:

Vodafone Internet nelimitat

Net nelimitat pe telefon, da? Pentru toți clujenii, o lună întreagă. Să fie, nu să trebuia. Și ieșenii din Iași se bucură de aceeași ofertă (pre numele de botez 4G City), că ne simțeam cam singuri, ce-i drept.

Odată cu oferta asta, Vodafone oferă cea mai extinsă acoperire 4G+ și cea mai bună experiență mobilă video HD – deci dă-i cu Facebook Live, frate, către rudele din Spania și Italia. Între 5 septembrie si 5 octombrie!

Dar de ce m-a umplut de bucurii atât lăuntrice, cât și intrinsece? Pentru că lunar depășesc cu grație cei 3 Gb de Internet din abonament cu peste 100 de lei. Deh, bloggerul trebuie să rezolve mailuri, site-uri, să dea Like la poze cu pisici sau la propriile postări, #așaseface. Iar luna asta se pare că în sfârșit reușesc și eu să mă încadrez în abonament, fără să mai sar calul! Așa că, pentru că luna asta nu mai cheltuiesc 100 de lei, m-am hotărât să-i donez unei fundații care strânge bani pentru rechizitele copiilor nevoiași din Delta Dunării.

Pentru că mi-aș dori ca și ei să aibă șanse să ajungă Cabral sau Titi Aur. Și să reușească ceea ce acuma pare imposibilul pentru ei.

https://www.youtube.com/watch?v=IDNNWra-tdc

Mno, călare pe interneți, fraților!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 5 comments

 1. ion ion romanul care nu face politica Reply

  Mi-ai facut sange rau cu poza faina si cu sac sacul de dimineata.Macar un roman(gen sadoveanu) am fost in Delta, am privit o data si acu scriu,scriu…baga sa ne simtim si noi bine in asa zi ploioasa.

 2. zoltybogata Reply

  Eu am Orange, un prieten mi-a recomandat Vodafone, pt că e foarte bun și are semnal foarte bun peste tot 😀 . La noi la Bogata merge foarte rău Orange și la fel de rău și Vodafone 🙁 .Multă sănătate

 3. cristi Reply

  Am avut de mers până la aeroport din Bistrița. Când am intrat în Cluj am primit și eu mesajul cum că s-a activat pentru o lună. Din păcate după o ora am primit mesajul cum că am ieșit din zona de acoperire 4G+ City. Așa că îl am activat pentru înca 27 de zile dar nu-l folosesc.

 4. remus Reply

  Gropare, fac cu nervii cu cea mai larga acoperire! te rog sa le zici la aia de la vodafone ca pe B-dul muncii, pe strada Voronet, NU AU semnal. si ba, e CLUUUJ!!!! si cand au BA e G, ba e h+ ba y-. Serios atatea dume dau astia de te doare mintea. Macar aia de la portocal’ nu zici nic, stiu ca is praf.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *