1. TVDeCe-ii au exportat către Banat proiectul lor Cluj Brands Tour. Astfel încât Nebulănoasa şi Cristina Putan cu sprijinul Primăriei Timișoara au adus pe malurile Begăi la Timișoara Brands Tour un purcoi de bloggeri care vor face cunoştinţă cu branduri gen TimișoreanaCramele RecașArsenal ParkBC Timba TimișoaraREC Universitatea de Vest Timișoara, ACS Poli Timișoara. Parteneri ai proiectului – Peugeot România, PRbetaAsociaţia Timișoara Capitală Culturală Europeană, Porsche TimișoaraAmvestRestaurant Belvedere, 24-FUNTion. Le urăm atât baftă, cât şi succes!

2. Ajutor! O mai ţineţi minte pe Anamaria, copila din Suceava care are nevoie de un transplant de intestin? Pe lângă atâtea necazuri, tatăl micuţei a pierdut contul de yahoo cu care coresponda cu medicii din străinătate pentru operaţia fetei. Avem printre cititorii gropăreşti vreun expert în recuperarea conturilor de mail de yahoo?

Tatal fetitei (Petrică Hutuleac) coresponda cu doctorii straini prin yahoomail, la un moment dat din ceea ce mi-a spus el in timp ce era logat pe cont l-a delogat si i-a cerut sa reintroduca parola dar nu l-a mai lasat sa acceseze contul, pe contul respectiv are corespondenta si adresele medicilor care si-au dat acceptul pentru operatie (nu ca ar fi strans suma necesara).

A primit deja doua lovituri de la viata, fiica bolnava si chestia cu email-ul, am incercat sa-i recuperez contul dar nu-si aduce aminte intrebarile de siguranta, mai exact raspunsurile (de fapt cine si le aduce aminte). Am vb cu un “helper” de la yahoo prin email-uri si ca rezolvare m-au trimis la un link care nu m-a ajutat cu nimic. Ai vreo idee cum as putea sa-i recuperam contul omului? O alta cale, solutie? Crezi ca daca as suna la ei sa vb live cu un individ de acolo ar fi sanse de reusita?

3. Scandal românesc: un om şi-a tras o căsuţă la sat. La 3 metri de ea, un “dezvoltator imobiliar” care acum este “de negăsit” a tras două blocuri. Omul cu casa a pornit un proces în urma căruia a obţinut demolarea celor două blocuri. Primăria vrea acum să cumpere, din banii prostalăilor, casa cu pricina, pentru ca locatarii celor două blocuri să nu fie demolaţi. Nu “se cunoaşte” nici numele “dezvoltatorului imobiliar” şi nici al funcţionarului care a girat construcţiile ilegale, aşa că degeaba vreţi sânge. Link 1, link 2.

DNA şi alte autorităţi sunt în pauză de ţigară.

4. Două bloguri faine: Micadu, o călătorie pe motoscârţă prin America cu poze în costum popular prin locuri pe unde mulţi dintre noi numai prin Discovery ajunge (abonaţii RCS, opriţi-vă din oftat, mai există şi varianta ciupercilor şamanice cu care poţi ajunge unde vrei tu) şi Karioka, care scrie atât bine, cât şi fain.

5. Formaţia Vunk a lansat noul clip al noii piese.

 

 

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 5 comments

 1. Gigi Reply

  3. Dacă există justiţie cu adevărat în România , ăsta este doar începutul ! Mulţi oameni de bună credinţă au (vor avea) de furcă cu mizerabilii care s-au îmbogăţit peste noapte ! Dezvoltator imobiliar ! Hmm , nişte bişniţari nenorociţi , samsari de terenuri cărora nu le mai ajungeai cu prăjina la nas ! Acum ar fi de aşteptat să nu le mai ajungi cu ….chifteaua la Gherla ! Am zis !

 2. Bula Reply

  * 2.
  Pentru a-ti putea recupera contul, trebuie sa iei legatura cu adminii site-ului. Evident, trebuie sa poti spune / raspunde la cateva detalii acsunse de “hackeri”, cum sunt: intrebarile secrete, al 2-lea adresa de mail etc. In acest cau vei primi un acces provizoriu cu o parola valabila cateva ore / zile, pe care trb s-o schimbi la una de a ta.

  Deci:
  Recomand tuturor sa completeze si sa retina bine (exact) toate aceste elemente de siguranta, pentru a se evita asemenea migrene nedorite !

 3. Alexandru Reply

  Da, merci, raspunsurile nu le avem, sau nu le mai tine minte cum vrei tu sa-i zici, am vorbit cu unul din adminii de care pomenesti dar nu ma ajutat deloc, eu caut o portita ceva in genul facebook-ului cand ti se cere o copie de buletin pentru a demonstra ca-ti apartine contul respectiv, asta ar fi cel mai simplu si cel mai sigur pentru el. Mersi oricum

 4. RazvanV Reply

  Gropare, i-am vazut pe toti blogerii la Curtea Berarilior si fix pe tine te-am ratat 🙁

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *