Nen-tu Cosmos isi face iarasi publicitate demascată. Bloggerii sunt invitati să propună trei nominalizări la categoriile următoare, pe saitul domniei sale cosmogonice.

1) Cel mai obosit VIP al anului

Propunerile cosmogonice: Andreea Marin (5), Mihaela Rădulescu (9), Elodia (doar dacă n-a murit) (1), Alina Plugaru (3), Mircea Badea (4).

Propunerea mea: Tariceanu. Taxa de prima înmatriculare, lălăită pân’ la Dumnezo; mărirea salariilor profesorilor, lălăite pân’ la Dumnezo; pensiile, lălăite pân’ la Dumnezo; discurs ţeapăn ca un defunct, rigid, limbaj de salcâm; îmi aduce aminte de Năstase, atâta numa că pe vremea lui se fura mai în tăcere, chiar dacă amândoi suscită acelaşi gramaj de antipatie la mine-n inimioară.

2) Cel mai stricat candidat la alegerile uninominale parlamentare 2008

Propunerile cosmogonice: Dan Voiculescu (6), Adrian Năstase (4), Marius Marinescu (3), Teodor Stolojan (6), Ana Birchall (2), Lavinia Şandru (1), Cătălin Zmărăndescu (1),

Propunerea mea: Floriiiiiiin Călinescu! L-am văzut invitat la Naşu, şi cînd i-am auzit discursul mi-a venit să mă crucific şi să muşc din tigaia de teflon pe care tocmai o spălam; atâta numa că nu îmi place gustul de Fairy. Călinescu, un fel de Hitler în miniatură. Un niciodată-nu-am-să-votez-cu-partidulcare-promovează-asemenea-marţafoi.

3) Blogărul anului 2008 (supranumit Magnificul)

propuneri:

http://www.krossfire.ro/ (2),

http://sirb.net/ (4),

http://dono.ro/ (4),

https://www.groparu.ro/ (3),

http://www.cabral.ro/ (3),

http://www.petreanu.ro/ (4),

http://inconstantin.ro/ (8),

http://www.nenealars.com/ (1),

http://codexpolitic.us/ (1),

http://subvertingcapitalism.blogspot.com/ (1),

http://mdzr.blogspot.com/ (1),

Propunerea mea: http://moshemordechai.wordpress.com. Fără alte comentarii, cine ştie cunoaşte. Poate ne spune şi nouă dacă se pronunţă –ciai sau -cai.

E bine, Cosmosică? Vină-ncoa să te ţuc. Mai ales fincă-l propui şi pe Călăraşu.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 18 comments

 1. Mile Reply

  Gropare se pronunta cu mordeHai l-am intrebat eu pe unul din ala de trimite vederi lu Domnezo si isi da cu capul de zidul plangerii avand pe crestet o clatita.

 2. Satmareanca Reply

  Varianta lui Mile e cea corectă. Subscriu! Nu să ieczistă Morde fără hai 😀
  Logic ar fi fost să comentez prima oară propunerea gropariană, căci ştiu şi cunosc :))) Deci, da. Iu ar rait! El se cuvine a fi cel supranumit magnificul. E Inox! Cine ştie cunoaşte 😉

 3. feartwink Reply

  intr-adevar, cand o inceput la nashu sa povesteasca nea Florin cum crede el acolo ca e facuta criza ca sa le dea boala la chinezi, si ca americanii nu sufera deloc din ea, mi-am facut cruce, am inchis teveu si mi-am zis ca n-as vota cu el nici sa-mi deie horinca de-aia de zici tu mai jos 😀

 4. cata Reply

  acum daca se supara o sa vorbesc cu niscai neamuri de la Comarnic sa ii trimita niste palinca, am auzit ca anul asta e traznet, poate ii trece 😀

 5. Groparu Reply

  @ Nenea Cosmos: facem, Nelu, facem. Stai numa sa respir otzara, ca si io muncesc pentru bani.

  @ Cata: cat mai multi sa ma bagati! In blogroll, daca altundeva nu se poate! (ma refer, of cors, la paturi invelite in matase, locuite de mulatrese) C-apă vedetz voi numa ce club fac! Clubul pensionarilor prematuri miliardari in clickuri.

 6. adi calarasu Reply

  Te pup, ma. Da’ nu te propun! Nu dau io la tot poporu’ sa te cunoasca. Mai tii minte cand mancai pe ascuns din valiza in armata, ceva bun bun bun, imposibil de impartit cu camarazii? Ee, d-aia!

  Stiu, sunt egoist, dar asta e singurul meu defect, in afara de modestie.

 7. WhiteWolf Reply

  Io zic ca-i uber concurs , tura asta. Si ca mai degraba vor invinge castigatorii de bere decat ecologistii. Totul tine de calculul traiectoriei si chiar ai sanse, Gropare.
  Altfel nu ma bagam sa-l promovez.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *