1. A venit la mine sa imi schimbe bateria de la cada, si dupa ce a desfacut maruntaiele peretelui nu s-o loat cu mana de par zicand “PFUAAAAAY, CE AM GASIT AICEA!!!!!! PAI ASTA VA COSTA 6 MILIOANE, CEL PUTIN!” – dimpotriva, a operat ce a avut de operat fara sa imi dea impresia ca Doamneee, ce serviciu imi face el mie! – finca se stie ca instalatorii fac si asta.

2. Nu mi-a aratat nici o secunda decolteul acela care se vede la pantalonii instalatorului cand se apleaca – finca se stie ca instalatorii fac si asta.

3. Nu a incercat sa se deie la curu’ gazdei, adica al meu – finca se stie ca instalatorii fac si asta.

4. A refuzat cu demnitate cand i-am propus sa bage un ştampăl de votca inainte (finca se stie ca instalatorii fac si asta), ca sa nu-i tremure mâna.

Si toate acestea se intamplau, cum e si normal, la Cluuuuuj. Si tot la Cluuuuuj, instalatorii de aceasta semintie nu iti iau nici un leutz – fincă e părintele lu’ Tibby, si se ştie că părinţii lu’ Tibby fac si asta.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 23 comments

 1. Ovi Reply

  O mica notă: decolteul acela se numeşte, popular, vangă sau linia vieţii.

 2. nebuloasa Reply

  no ce fain..io n-am baia 100% functionala tocmai pentru la la timisoara instalatorii fac exact asa cum se stie 😀

 3. Uca Reply

  Era sa te intreb cum de nu a plecat din tara pana acum. Dar la sfarsit am inteles – Cluuuuuujul trebuie sa fie una din destinatiile preferate de emigranti.

 4. seliman Reply

  @Adi
  dacă mă gîndesc bine, tu ai dreptate..;) E mai tare părinţismu’ decît nepotismu’. 😀

 5. eu Reply

  Bah campeonule, tu ai o problema cu decolteu’ ala… Cre’ca ce te deranjeaza cu adevarat nu e pur si simplu faptul ca-l vezi ci ca e plin de celulita si cosuri si nu se potriveste cu gustu tau pentru c…uri, pentru ca se stie, Groparu face si asta. 🙂

 6. Roza Reply

  Ce instalator cumsecade!
  Norocos,Groparele,norocos te poti numi! 🙂

 7. eu Reply

  deh, d-aia faci msauratori prin decolteele de instalatori, las ca te stiu io… Te si suspectez cum ca fericirea pe care-l emana blogu’ asta n-ar fi tocma pe baza de baterie de baie…

 8. 10mbc Reply

  Ba da, asa e la Cluj…
  Gropare, da-mi si mie idu de mess al instalatorului ca am de schimbat toate bateriile si jumate din tevile din baie. Fiind tatal fiulului lui Xulescu si eu fiind clujan autentic poate imi face si mie fara plata. Si nu-mi da numaru de tel ca n-am centi. Ah.. sa nu uit.. tevile au fost puse anul trecut de un instalator “asa cum se stie”.

 9. brosky Reply

  da auzi, gura nu-i mirosea ?
  Ca la instalatorul meu, nu stiam cum sa-l fac sa ia un mentos , ca atunci cand vorbea cu mine, ma facea sa-mi caut geanta verde cu masca de gaze 🙂

 10. prodan Reply

  io tot la cluuuuj m-am fript cu un instalator care mi-o loat la bani de numa şi s-o şi prefăcut că nu-mi poate da chitanţă, dic.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *