Și fuserăm la petrecere de weekend, că iar a fost ziua nașului Greuceanu și a lui Gigi la care mergem în Deltă, și iar s-a dansat pe masă, s-a cântat, chiuit și țâpurit.

Și pe valea Sadului, de lângă Sibiu, drumul a fost bun și bine asfaltat, și s-a mai și pus o plasă solidă pe stâncile de deasupra ca să nu-ți pice pietre și copaci în scăfârlie.

Și mirarea a fost dată de faptul că am aflat că e ceva păstrăvărie în apropiere, și am tras o plimbărică de vreo 2 kilometri până la ea pe o vreme de primăvară, că asta numai iarnă nu e.

Și păstrăvăria era de buzunar, cu patru bazinașe mici din care numai unul funcțional; și am cumpărat vreo 7 kile de păstrăv, că am fost mulți, foarte flămânzi și foarte setoși și mâncoși.

Și la plecare nici măcar nu s-a ezitat: am plătit cinstit și am primit bon fiscal (!) și nici nu s-a pus problema altminteri.

Repet, în mijlocul muntelui.

Hai că nu-i rău.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 10 comments

 1. Dan Reply

  Interesant tabloul ala: pe un mal cabana si barca, iar pe celalat pescarul 🤔

  • costicămusulmanu Reply

   dacă te uiți mai atent, pescarul e un sen-sei care a trimis barca dincolo cu puterea minții pentru a induce peștii în eroare și astfel a-i prinde mai ușor…nu vezi că nici fir n-are la undiță?
   varianta be ar fi că nevasta i-a luat barca cu beutura…” numa-on pcic mărg pî’n acas…mintenaș viu…”

 2. Geanina Reply

  Deh…cand pui “ditamai” icoana cu “ochii” pe casa de marcat…nu prea iti”da”mâna să inseli :)) stii erau reclamele alea cu ” adult video” și lângă ” Iisus watching you”…oricum e cam “creepy” icoana, are si mâna care arată spre casă de marcat…

 3. căpșunaru Reply

  nenea ăla păstrăvăru’ sigur nu e român de etnie, are totul prea frumos aranjat și curat pe lângă bazinaș, în plus dă bon fiscal chiar și “în mijlocul muntelui” (ceea ce pentru noi e un motiv ieftin, doar bun de făcut ‘mișto, nu?)

   • căpșunaru

    RomSilva este irelevant in this case. Presupunerea era ca omul este mult prea ordonat sa fie ‘etnic’ roman. Deci, matale ce ai observat privind etnia omului? Era roman de-al nostru, sau nu?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *