Să vă fie milă de Veorica, dar nu atâta cât ar trebui să vă fie de soacră-mea, biata! Care soacră-mea o intrat aseară în dormitor să-mi zică că e liberă baia și o dat de mine în chiloți, în timp ce-mi căutam prin dulap să văd ce cămașă mă mai cuprinde peste burtica de soț. Și, băi frate, tu știi ce viteză o luat? Că nici măcar o semivocală n-am mai auzit în urma ei, atâta i-o fost de jenă, biata.

Și aș fi râs eu cu poftă, dar am fost inspirat și m-am abținut; că dacă se apuca ea să râdă mai zgomotos și apăi să zică în gura mare că ce nașpa arăt dezbrăcat nu știu cum m-aș fi simțit, sincer, aș fi fost aproape jicnit.

De ce-mi trebuia mie cămașă seara, vă veți întreba? Că doară nu dormi în cămașă noaptea! Păi, îmi făceam recensământul ca să văd ce pot pune pe fizic, că ne-a chemat taica Soros în delegație la suedeji din nou; și mă duc să văd care e treaba, care-s ordonanțele. Așa că săptămâna asta, dacă mai rămâne o fărâmă de energie în oase după traininguri și ședințe, o să vă scriu hăpt din nord, unde social-democrația chiar e ceva funcțional, nu social-cleptocrație, ca la noi.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 11 comments

 1. Andu YY Reply

  cea mai nastrusnica idee : mila de VVD era sa cad din avion de ras.
  Drum bun Gropare si vezi ce faci cu ce ti-o da Soros ca dupa fapta si rasplata,
  Eu am aici un var de-al lui, pe nume Abdul Soros, care ne da OK cand #rezist 🙂

 2. Zev Reply

  Acuma, mila de Vio sau nu e una, dar mie mi-e mila de mine si poate de altii ca mine care simteau, asa, ca un gol in suflet cand deschideau presa doua-trei zile la rand si nu vedeau cate un gest sau o zicere vioriciana care, dupa ce te opreai din ras usor isteric, te facea sa te intrebi: bai, oare mama natura chiar a zamislit asa ceva? Chiar exista Viorica, nu e vre-un CGI sau holograma AI cu intelect de Sinclair ZX creat de illuminati sorosisti reptilieni? Asa ceva chiar are puls, umbra si CNP? Admiterea existentei ei iti cam pune Weltanschauung-ul pe butuci. Cel putin pe-al meu, care e mai rudimentar si plapand, c-am fost si mai bolnav cand eram mic.

 3. Peredhil Reply

  Coana Veo a probat o palarie prea mare pentru capsoru’ mneai. Plus ca in PSD se pregateste Ignatu’ anticipat. Cuibul de reptile din jurul ei, insa, ramane un pericol. De vazut pe cine scot la inaintare si daca reusim sa le-o servim si la locale/parlamentare, apoi e loc de rasuflat. Pana atunci, paziti ca butelia, ca sigur si-au facut planuri pentru rezultatul de aseara, nu toate canaliile sunt si idioti.

 4. ion ion romanul care nu face politica Reply

  Drum bun si poate fotografiezi si altceva decat cladiri,chiftele ikea,colegi…

  • Panzer Reply

   Mie mi-e mila de tine, ca tre’sa stai in casa cu soacra-ta venita sa “va ajute”…

   • Groparu Nemernic

    Dac-aș putea, aș face în așa fel încât să-ți fie mereu milă de mine! Face soacră-mea papa bun, face rânduială prin cază, îmi dă subiecte de blog, nu se plânge niciodată, she is the best.

   • santamanta

    nu stiu pe nimeni cu copii mici sa nu aibe nevoie de soacra

 5. Abc Reply

  Been there, done that. Vorbesc de soacră evident, nu de VV. Când ies din baie în prosop nu știe unde să se mai ascundă.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *