Ce s-o mai lungim! Am decis să tragem scena cu Poliția din Usturoi în aceeași zi în care am și filmat-o. I-am chemat pe Mishu cel mustăcios de la Trupa de Acoperire și pe domnul doctor medic Vlad Cucu, le-am pus chipiuri, le-am aruncat scenariile în brațe și într-o oră, după ce au montat băieții camerele pe mașină, ne-am și pus pe filmat!

Am negociat cu Marian Godinii de la Primărie să stea cu noi măcar vreo 5 ore, dar ei au zis că nu pot, că trebuie să blocheze circulația din centru pentru ceva proiecție TIFF, care se desfășura în aceeași după-masă/seară… ceea ce ne faulta sever, pentru că în perioada aia din iunie erau trei ploi pe zi, și noi filmam o scenă de după-masă, cu apus domol și frumos (luna iunie e cea mai frumoasă din Cluj, asta ca să știți și voi când să veniți în vizită).

Mai mult, atribuțiile de serviciu le interziceau să părăsească granița orașului. Așa că am filmat scena aia cu vreo 20 ture de du-te-vino în zona Emerson, până a reușit Luciano să scoată ceva cadre din care să monteze scena.

No, da’ ce să facem cu dialogurile de interior? Că era o scenă cheie, și numai un take dura 20 de minute… fără să mai iei în calcul bâlbele sau frazele uitate (avem niște bloopers de la filmări de mori de râs). Păi ce să faci? Domnul doctor medic Cucu l-a sunat imediat pe Alex, de la care am luat un Logan alb cu care am putut filma scenele de interior, și ta-daaaa!


Vestea bună, în Usturoi, a sosit pe 75 de cai albi putere

Era musai să fie alb Loganul, că lumina nu știu cum se reflectă altfel dacă mașina are altă culoare și apar discrepanțe între scene, plus că se mai vede culoarea de la câte o retrovizoare sau ceva și nu vroiam să apărem pe www.moviemistakes.com.

Mno… mașina lui Alex este acum de vânzare pe OLX. 2500 de euro pentru o bucățică de istorie cinematografică!

Logan Usturoi

Anunțul este aici. Peste 5 ani, după ce depășim și Star Wars 14 la încasări, o să puteți apărea în Pawn Stars, pe History Channel, cum vindeți Usturoi memorabilia lu’ amanetistul ăla chel, care imediat varsă 150.000 de dolari americani, bucuros de ce afacere o făcut!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 8 comments

  1. Cinefil Reply

    Buna seara. Nu am putut sa accesez pe internet productia Usturoi, fiind in strainatate. Profitand de o delegatie, am urmarit filmul in Bucuresti, foarte recent. Imi pare rau de banii dati pe bilet. Nu-l recomand.

  2. Groparu Reply

    Cei 160 de spectatori din seara asta nu prea sunt de acord… Unde l-ati vazut, la Scala? Nu am primit feedback foarte bun de la sala lor…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *