Cei dintre noi în pragul pensionării își amintesc cu siguranță și cu nostalgie de revista Chip (nu are site, are numai pagină de Facebook cu… țineți-vă bine, pentru că numărul de fani este incredibil pentru o revistă de IT&C: 394 de Like-uri). Era revista care aducea în fiecare număr un CD/DVD plin ochi cu demo-uri și trial version-uri de aplicații și jocuri pe care se făcea moarte de om, pentru că pe vremea aia se descărcau Un Age of Empires de 300 de mega în câteva zile, că mergea netul mai slab decât merge acuma pe mobil.

Revista Chip conținea tot ce trebuia să știi ca să-ți salvezi virginitatea

Mno, și-n zilele astea de glorie, un tânăr domn student se îndreaptă către chioșcul de ziare în ziua în care știa că trebuie să apară revista:
– Bună ziua… Chip-ul aveți aici?

Pesemne că vânzătorul era nou pe post; pentru că, la auzul întrebării ăsteia insolente, îi răspunde înapoi, iritat și nervos de atâta neobrăzare:
– Ci pula s-avem aicea! Ziare și reviste!!!!!!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 8 comments

 1. Ovidiu Reply

  “Mergea mai slab decât merge acuma pe mobil” – după ce ai consumat traficul inclus în abonament. Acu’ douăj’de ani era vremea modemului de 64k (se mai tatona şi ISDN-ul şi firmele aveau fibră cam la nivelul abonatului obişnuit azi) iar azi pe mobil ai >128 kbps pe 3G+ (majoritatea țării în rețelele cu logo-uri în culori calde.

 2. Groparu Nemernic Reply

  @ Razvan: zi-ni-l!
  @ Ovidiu: îți dai seama că le vom spune nepoților noștri că venim din perioada pre-digitală? ”Uau, bunicule, și l-ai cunoscut pe primul rege al României…?”

 3. Nimeni Reply

  N-aş vrea să par rău dar îţi dai seama că eşti născut în alt secol, chiar în alt mileniu? Şi eu la fel.

 4. Marian Reply

  Ce ma mai ofticam pe demo-urile alea. Mai era pe vremea Chip si Level si inca una in care aduceau mereu un joc, nu mai stiu numele acum. Aparitia lor era momentul cel mai asteptat din luna.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *