Baia Mare, cinema Dacia
– zilnic, ora 19:00

Ploiești, cinema Club Twins
– zilnic, ora 20:00
(mulțumim fanului nambăr uan Martz Opt care a mijlocit mijloceala!)

Timișoara, cinema Timiș
– zilnic până marți, de la ora 17:00

Cluj – pauză, deocamdată. Băi, am rulat 6 săptămâni la Cluj, ej nebun?

Ajungem la Hațeg de săptămâna viitoare, cu ajutorul domnului prieten Martinescu Ștefan. Poate mai facem niște proiecții și la Sibiu, să vedem.

Un lucru e cert: ne apropiem de final! Așa că, dacă aveți prin orașele/localitățile voastre cinema/sală de proiecții și încă nu am ajuns la voi, vă rog să-mi spuneți și haideți să vi-l aducem! Pentru că într-o lună o să… ăăă, nu vă spun încă, dar va fi surpriză. Nu, nu-l punem pe torente, pofta-n cui! Și vă rog ca nici voi să nu o faceți, pentru că, așa cum am mai spus, prefer să ne cunoaștem la o bere, nu prin tribunale.

Frame 14

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 10 comments

 1. adi Reply

  Ej nebun. M-am dus la film pt ca scri tu misto de el, dar am plecat dupa o ora.Poate n-am cultura necesara sa-i inteleg subtilitatile. Daca e proiectul tau de suflet am voie sa spun ca nu m-a prins deloc, da deloc?

 2. Costin Reply

  La Galati nu revine? Ca weekendul nu m-a prins in oras cand a venit prima data, iar in timpul saptamanii la 14:15 lumea mai munceste 😀

 3. zoltybogata Reply

  ”prefer să ne cunoaștem la o bere, nu prin tribunale” ai dreptate, e mult mai eftină întâlnirea la o bere 😀 .Multă sănătate

 4. naitsirc Reply

  Am fost cu fiica mea (9 ani) la Lotus (Oradea) intr-o sambata pe la amiaza… eram singuri in sala, dar am profitat si am ras bine.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *