Dimineaţa aceea părea că anunţă o zi normală – atâta cât poate fi de normală o zi de luni; nimic nu prevestea aventura de proporţii epice ce urma să urmeze, mica odisee de Cluj; sau, aşa cum o va consemna literatura de specialitate, Balada lui Toma Alimoş de WordPress – de pe Someş.

În dimineaţa aceea, bloggerul sări din pat la ora 6:20 dimineaţa fix, sprinten ca un piţigoi, deşi era ora la care nici cocoşii nu ar fi cântat de atâta mahnureală. Apoi se spălă sub pleoape cu gheaţă pură de pe curcanii congelaţi aduşi de la mătuşa Ţâca din Ţara Oaşului, apoi se băgă în cadă, unde medită în poziţia lotus timp de 10 minute sub un jet de apă rece de la robinet.

Ieşit afară, porni înviorarea de dimineaţă: 600 de flotări pe degetele mari de la mâini, 600 de abdomene şi 4 genuflexiuni.

Îşi pocni apoi degetele de la mâini şi strigă către nievastă:
– Muiere, adu-mi crosa de golf!
– Ce crosă de golf, bărbatie? strigă nievasta, pe jumătate adormită, umblând buiacă prin casă şi lovindu-şi degetele de la picioare de colţurile mobilelor.
– Ştii tu! Aia cu care nu te bat pe tine!
– Aha, aia! Aduc amu!!!!

Şi femeia îşi puse repede năframa pe cap, supusă, pentru că nu se cade să se prezinte în faţa bărbatului descoperită, şi aduse crosa pe o pernă de catigea roşie, cu ciucuri.

Crosa de golf numărul 7 scânteie scurt în mâna bloggerului sub lumina blândă a dimineţii şi a becului economic de 20 W din sufragerie. 7.99 lei, la promoţie, scrie pe el că are 10.000 de ore de viaţă, dar crapă după nici 800.
– Adu-mi şi cuţitele VIVO, alea luate pe puncte de la Mega Image! tună bloggerul. Apoi arestează piesele de Lego din camera Gropărelului, că mi le trebuie să le arunc în drumul bestiilor, să-şi rupă picioarele.
– Ce să-ţi mai aduc? Va fi o bătălie pe viaţă şi pe moarte!
– Adu-mi BIBLIA, femeie. Ediţia King James, că doresc să atac bestiile astea bilingv!
– Bilingv, bărbate, Doamne-ajută-ţi.

Bloggerul se aşeză în faţa uşii, respiră adânc de 7 ori cu faţa către răsărit; apoi zise:
– Sunt gata pentru orice se află de cealaltă parte a acestei uşi. Domnul este Păstorul meu, nu mă tem de Cel Rău, Cel Rău sucks donkey ass, aliluia, aliluia.

Deschise uşa cu putere şi dădu ochii cu duşmanii: 865 de gay, 320 de queer, 987 de lesbience, 9 bisexuali şi 12 transgenderi… plus: intersexuali, questioning, asexuali şi pansexuali, dar ăştia erau mai în spate.
Satanelor, nu-mi veţi înfia copilul decât peste cadavrul meu! Cepefiştii cei laşi şi nu foarte inteligenţi s-au tirat învinşi în această Cruciadă-a-Pulilor-În-Găurile-Corecte, dar cu mine nu are cum să vă iasă!
– Pe el, pe acest heterosexual creştin alb şi familist! ACUM! şuierară şerpii LGBT(TQQIAAP).

Şi porniră către blogger, scrâşnind din dinţi, cu ghearele întinse, în încleştarea aceea istorică – dar, pentru a afla finalul, urmăriţi mica odisee de Cluj, atunci când va apărea ea; sau, aşa cum o va consemna literatura de specialitate, Balada lui Toma Alimoş de WordPress – de pe Someş.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 26 comments

 1. Dan Reply

  Omule! Daca ceea ce ai scris reprezinta intr- adevar gandurile tale si esti mandru de ele, pune Groparelul sa citeasca cu glas tare in fata clasei acest ultim articol al tau. Sunt sigur ca va fi foarte mandru de tatal sau. Crede-ma ca in acest moment nu simt repulsie, ci simt doar mila fata de tine. O meriti din plin. Am invatat ca nu este bine sa lovesti un om cazut jos chiar daca acesta a cazut pe scara josniciei.

  • Groparu Reply

   Dacă nu ţi-ai dat seama până acum, Dane, ăsta e blog de 18+. Dacă nu ai încă vârsta, mai stai un an-doi şi vei înţelege.
   Şi, dacă vrei să faci ceva bine pentru Dumnezeu, pentru sufleţelul tău şi pentru cineva nevoiaş, mai stai prin zonă – periodic public articole în care vă îndemn să donaţi bani pentru cazuri medicale, copii cu cancer, amărâţi scuipaţi în gură de sistemul medical care nu are bani, pentru că noi facem referendumuri. Şi o fac, poate, chiar mai fucking des decât o face popa a cărui poală (poate) o pupi tu. Acolo (zic eu) se vede credinţa, nu că le spui tu unora să nu şi le mai bage prin cururi.
   Hai, cepefeală plăcută în continuare – că ăia-s cei mai josnici pe scara josniciei.

 2. Dan Reply

  Gropare!! Poti sa jignesti cat vrei si pe cine vrei. Ai tot dreptul. Dar mila pe care o simt fata de tine chiar a crescut. O meriti! Sper sa poti trai cu asta!

  • Groparu Reply

   @ Dan, te-am jignit că te-am provocat să-ți pui portofelul fix acolo unde-ți zice credința? Păi dăm bir cu fugiții tocmai la partea cu ajutor dat celor nevoiași? Ce ne facem cu creștinismul ăsta de duminică, îl folosim numai ca scuză ca să urâm gay-ii?

 3. neamtzschantz Reply

  subconstientul te-a dat de gol gropare. in epopeea ta numarul lesbienelor conduse de baba novac e zdrobitor mai mare.

 4. Joe Indianul Reply

  Pfuuui, iti dau eu niste admirație că sa contracareze mila lu’ danutz, să te simți mai bine, in caz că Doamne-fere, te-ar fi afectat opinia unuia că el.

   • Un om

    no atunci poate un compot de pruna hiert de doo ori ca sa-ti mai ridice abisul moral afectat. Dau eu cand treci pe la Bv.

 5. Dongabone Reply

  Hahahaha….. Ce făcuși, Gropare? I-ai stârnit p-ăștia sensibili.

  • Groparu Reply

   Ești vechi pe aici: parcă nici la postările politice de pe vremea Băse&Co nu era atâta ură. Le-aș răspunde că le întorc iubire, dar dupa aia o dau in gheisme.

 6. remus Reply

  Gropare, recunoaste ca visul tau este sa fii inconjurat de 5 lesbiene.
  si sa le pui pe toate la treaba curatenie-vase-haine-dus copil la scoala-facut cafea dimineata si cate si mai cate!
  Recunoaste.!

  • Groparu Reply

   ”Era”. Era visul.
   Da’ dupa aia am avut o gajică lesbi (no joke) și nu e ca-n filme.
   Bine, dupa aia m-am însurat și n-o mai fost de acord cu nici unul din visele mele.

  • Groparu Reply

   Am răzbit deocamdată, dar lupta continoă. DUJMANUL VEGHIAZĂĂĂĂ!!!

 7. Tud# Reply

  Esti patetic…Unfollow ar trebui sa urmeze dar recunosc ca uneori ai si chestii amuzante..

 8. Lucian Reply

  Asa sunt majoritatea, nu sunt in stare sa citeasca, darmite sa inteleaga 🙂 Mi-e mila de ei, sper sa poata trai cu asta, si sa mai fie tatii lor treji :)))

 9. DanC Reply

  Ar trebui ca tot ce s-a cheltuit cu referendumul sa fie platit de PSD+BOR. Numai ca va fi cu totul altfel, probabil dom’ Dragnea se gandeste sa bage ca orice votare (inclusiv astea de referendum) sa fie obligatorie. Nu participi? pac! o taxa. Asa ar mai face rost de ceva bani.

 10. honci Reply

  Gropare … tu ar trebui musai sa te apuci sa scrii o carte pentru copchii (da din aistia mai necrescuti si musai nedusi la beserica). Si ma sa vezi cum face Dzau cu iubirea fata de aproapele … is de acord maxim cu nea Dan intr-o privinta (“da-I asta Groparelului sa ceteasca la clasa” … da mai p-a 8-a asa, cand a avea banchet sa prinda si el o donsoara la un bluz). Astept continuarea epopeei, aia in care Groparele se trezeste intr-un loc cu verdeata, de unde a disparut orice forma de ranchiuna si primejdie, orice fatarnicie si ipocrizie. Si musai orice politichie de 2 bani, orice urma de incompetenta si aroganta, unde cultura si civilizatia au aruncat in haul istoriei obiceiuri de pupat moaste, ridicat magaoaie mari din beton, cu clopote cu chip cioplit de preafericit ca da de da de ne aude cineva… Sper sa apucam amandoi ziua ceea in care sa zicem la Groparel si restu ca ei … hai ca se poate … daca noi am izbavit … si voi puteti.

  #maiavemosansa

  • Groparu Reply

   Bunicii noștri: E frig a naibii pe front, pe Măriuca or violat-o rușii, iar comuniștii mi-or luat vaca.
   Părinții noștri: E frig a naibii în apartament, n-am lapte pentru ăsta micu’, sper să nu mă prindă ăștia cu porcul de la bunici în portbagaj că circul în zi cu soț.
   Noi: Vai, tu, nu mai pot cu homofobii ăștia și cu influența crescută a BOR în societate, eu emigrez în Suedia, să știi!
   Cu alte cuvinte: va fi bine, mo.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *