Let’s talk about sexuleţ, baby
Să revenim la subiectul meu preferat: sexuleţul.
Aşadar, s-a întâmplat. După o tură cinstită de mototolit aşternuturile cu domnişoara (sau doamna, sau pensionara – în care caz, felicitări şi sărut mâna!) te trezeşti ca după un vis frumos pocnit drept în moalele capului de alarma ceasului deşteptător: oare a scăpat vreun înotător?
Aici ai două soluţii:
1. Aştepţi vreo 2-3 luni şi dacă alergătorul a trecut cu bine linia de sosire, atunci felicitări, sună-ţi neamurile, distrează-te de mama cum plânge la telefon, închiriază o sală de botez şi antamează-l pe dom’ părinte, cum e datina la noi.
2. Dacă nu-ţi place proba de atletism de la Olimpiadă şi doreşti să-l opreşti pe Usain Bolt să atingă un record nedorit de tine, atunci citeşte mai jos:
1. Contracepția de urgență NU este un mijloc de avort
Una e una, cealaltă e alta. Pilula de urgenţă (cunoscută şi după numele de scenă “pilula de a doua zi”) previne sarcina în principal prin întârzierea ovulației, împiedicând astfel fecundarea. Dacă sarcina deja a prins rădăcini, nu afectează cu nimic viitoarea viaţă.
2. Pilula de a doua zi NU este periculoasă pentru organism
De câteva ori pe an, hai, treacă-meargă, dar nu uita că este bine să o iei pentru ceea ce este: pentru urgențe. Chiar dacă o poţi cumpăra de la farmacie fără să mai fii obligat(ă) să explici medicului de familie care este situaţia. Dacă situaţiile descrise de doctorul Ionuţ Şendroiu se repetă (“doctore, jur, cu atâta vigoare am prestat că a luat foc prezervativul!”), atunci recomand trecerea la o clasă superioară de prezervative.
3. Utilizarea repetată a pilulei de a doua zi NU afectează capacitatea de a rămâne însărcinată în viitor
Pilula de a doua zi poate deregla ciclul menstrual, deci şi perioada de fertilitate se poate decala, dar cam atât.
4. O dată luată, pastila contraceptivă de urgență NU protejează de sarcină până la următoarea menstruație
Pilula de a doua zi blochează ovulația timp de câteva zile – maxim 72 de ore. Maxim, am zis! După care e ca şi când n-ar fi fost.
5. Pastila de a doua zi luată astăzi NU te va proteja și dacă faci sex neprotejat mâine
Sistemul este: o pilulă de a doua zi după o tură de sexuleţ neprotejat. Pilula se administrează în maximum 72 de ore după.
Iar dacă aveţi întrebări, apoi mergeţi cu încredere pe Planifică Neprevăzutul, unde toate semnele voastre de întrebare vor deveni semne de exclamare. Între timp, urmaţi indicaţiile medicului ginecolog amator Groparu: faceţi sexuleţ cât puteţi de des!!!!!!!!!
Si ar mai fi o chestie, costa intre 60 – 100 lei, poate veni in versiunea single sau 2 buc luate la 12 ore distanta.
Ce bine te-ai documentat! Cate detalii!
si neaparat, nu trebuie luata lunar sau saptamanal, o data la 6 luni, altfel te trezesti ca nu-si face efectul sau ca daca prin ceva fenomen si-l face, ti-ai distrus tot sistemul reproducator
@ cartus: pfuay. Cam mult.
@ Mihaela: normal ca m-am documentat! Io vreau ca cititorii mei sa fie fericiti, cu zambetul pe față!
@ spi’oana: auci. Auci-auci.
Ti-am mai spus ….aspirina tinuta intre genunchi….cu riscul de a ramane alte orificii disponibile.. 😉
@cristi Timisoara Asta cu aspirina e cea stupida duda pe care am auzit-o. Nu de alta da numai eu stiu macar 3 pozitii in care tipa poate ramane insarcinata (si sa-i si placa ) iar eu sunt aproape virgina.
Felicitari pentru post, reclama nereclama e un mesaj al naibii de folositor, multumim
un barbat se poate trezi cu plozi nedoriti pe cap doar daca-i nesimtit
La sexul neprotejat sa te duci ca racul 😆 .
eu povesteam despre ce patesc prezervativele prin diferite porturi africane, nu cred ca se incadreaza la categoria sexulet 😉
@Visina: asta cu “aproape vrgina” e tare 🙂