La cativa ani de la asa-zisa revolutie, am ajuns si noi, doamnelor, domnilor si domnisoarelor, sa votam pentru europarlamentari.

Cine o avut curagiu sa se deie macar un pic pe saitu’ Parlamentului European si sa asculte live streaming cu sedintele lor stie deja ca noi nu avem asemenea neni si tanti care sa aiba suficient shtaif si clasa ca sa se dea in barci cu oricare dintre eia.

Deci, draga mea tzara tzara care papă iaurt cu Biffidus Essensis(TM) ca să poa’ sa se cace in voie, v-oi cu cine, votati? Ca io inca nu m-am dumirit, si vreu sa merg la vot. Luminati-ma si pa mine, oameni buni si femei!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 10 comments

 1. catalin Reply

  dăpinde dă doctrină mâncaţ-aş (teoretic). practic încearcă să faci comprimosul cel mai bun între lista cu puli… politicienii cât mai buni, proveniţi dintr-un partid cu oameni cât mai curaţi (mă rog… asta e o ţâră cam imposibil), afiliaţi la o familie puli… politică europeană cât mai puternică. cam asta e problema.

 2. WhiteWolf Reply

  Cu aia de or lua-o intre danshii pã “zã cuin of zã romeiniãn porn”, Aaaaaaaaaalinaaaaaaa Plugaruuuuuuuu daca ne promit sa o lase sa ajunga si pe langa mijloacele noastre.
  Stiu ca se vor inflama – o tzàrã cititoarele tale si porea posibil si doamna de Gropar (care e o doamna, af cors)- da cre’ ca zic corect

 3. adi Reply

  Eu fotez cu PC-ul din 2 consideratiuni:

  1. Is pecist (accept eventualele injuraturi sau laude)

  2. Voiculescu e putred dar numai de bogat ce se afla, fiind singurul parlamentar care nu (mai) ia absolut nici un leu de la buget (nici macar indemnizatia). In schimb, sunt alti “catzei” de-ai lui care iau bani fara a avea dreptul (vezi de ex emisiunile Nashul de pe B1 TV).

  3. (bonus, v-am pacalit, ca-s 3 de fapt, nu 2 consideratiuni): tocmai m-am intors de la o sedinta cu Voiculescu la care a promis catorva pensionari cu lacrimi in ochi ca o sa promoveze 2-3 initiative pentru ei (adica pt pensionari, ca masa de manevra ce se afla ei). Pe mine omenashii aia m-au impresionat ca dupa o viata de munca si de platit biruri la stat, acuma mor (literalmente!!!) de foame. Fosti cercetatori au ajuns cersetori (nu e gluma, din pacate). Oameni care se vedea pe ei ca in tinerete aveau vâna in ei, acuma erau ca niste copii neajutorati care cauta un ajutor providential (cand vezi asa ceva iti vine sa plangi mai tare ca la titanic!).

  Scuzati postarea mai lunga, poate prea serioasa si cu tenta electorala.
  Mi-ati dat ocazia, am profitat.

 4. Groparu Reply

  @ da, mo Cătă, da’ care iz aia? Ca doara n-o fi echipa nationala de folbal!!!

  @ Lupulainu’: Io m-as fi si iubit cu tanti aia, da’ numa’ daca as fi fost primu’ cu care s-ar di tavalit inainte de a-si incepe promitatoarea cariera! 😀

  @ adi: deci iti dai seama ce jos o ajuns blogu meu, daca pana si PC-istii are un cuvant de spus! ;;) (glumesc, normal)
  True cu pensionarii, am si io doi acas’. Atata numa ca nu prea am incredere ca PC va rezolva situatia asta! Si numa’ din cauza lu’ Seres si Voiculescu. Parol. Finca si-or cam dat cu firma in cap. Parol x 2!

 5. July Reply

  iti recomand Parazitii feat Mircea Badea- Politiceanu’ roman……poate te dumireste asta….pe mine m-o scos din ceatza….io o sa stau sa dorm toata ziua cand is alegerile:)

 6. marta Reply

  1 – politica sociala europeana nu prea are de-a face cu pensionarii, mai curand cu standarde generale pentru populatia activa – standarde care privesc si asigurarile sociale, ce-i drept, dar care vor avea efect asupra noastra; cu siguranta nu are competente privind asigurarile sociale nationale.
  2 – imi pare ca cel putin daniel daianu si renate weber pot dialoga cu alde’ nenea si tanti din parlamentul european (ufff… si eu nu sunt tocmai adepta doctrinei liberale, dar pe de o parte la noi in tara nu imi plac alternativele iar la nivel european sunt mai aproape de centru decat popularii)
  3 – in familie, mama va vota cu udmr-ul ca sunt membri ppe (si taranistii sunt, de altfel, dar ei nu trec pragul electoral so why bother?) – nu se lasa convinsa nici de faptul ca tata, taranistul care a convertit-o la crestin-democratie voteaza acum cu liberalii, nici de faptul ca va fi injurata de toti cei siliti sa centralizeze voturile, de la presedintele sectiei de votare la cel al biroului electoral judetean, ca le strica statisticile (va fi probabil singurul vot pt udmr in judetul nostru moldovea)

 7. Groparu Reply

  @ baghy: partidu meu de beutura si fomei exista de la maica Eva incoa’ 😀 you’re welcome to join !

  @ July: nu-mi killari sperantzia! Finca nu poate ei vota cat furam noi – sau invers!

  @ marta: mucho kosenem pt. comentariu foarte pertinent, de connoisseur, as zice!
  1. True, dar UE poate scoate directive si recomandari si mai iashte un tip-doo de legi cu caracter mult mai coercitiv, care sa oblige guvernele nationale sa face ceva referitor la aia din parc care joaca sah; si acilea va trebui oarecum sa ne bazam că hăia de la Bruxelles de i-am trimes noi vor şti să apere cauza driaptă!
  2. Good point cu Miss Renate 🙂 Dăianu mi se pare venit din aceeasi cloaca cu Isarescu, care ne-o restrictionat creditele, da’ el depasea pragu de 35% de indatorare cu ceva procente la greu (‘tu-i mama lui! – da, stiu, e o abordare personală)
  3. Ma surprinde optiunea mamei tale, din cate stiam UDMR-ul s-a instrainat la greu de populatia maghiara. Fincă cică una e doctrina, alta e politica partidului!
  Mai hai p-acilea şi mai comenteşte, pls 😉

 8. Catalin Reply

  nu stiu… inca nici io ca nu m-am decis, dar cam asta e rationamentu dupa mine. cum e prea mare compromisul, probabil ca voi lua o decizie ceva mai spontana cand m-oi vedea cu stampila-n mana

 9. nenea cosmos Reply

  gropare, deci eu ca inamicul numero 18 al lui basescu prefer si votez varianta lui la referendumul cu uninominala. deasemenea dintre multe rele probabil ca daca ajung la vot dau cu stampila in liberali, futui. acu sa zica cineva ca nu a cistigat alianta da, ca astia si separati tot fac “treaba buna impreuna”…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *