Într-un fel, îmi pare bine că nu m-am făcut dentist

Într-un fel. Și zic asta pentru că nu m-aș fi abținut să nu trollez pacienții pentru nimic în lume.

Aș pune poze la intrare cu danturi paradite în accidente de motor, bicicletă sau orice alt sport în care e bine să porți cască, dar tu ești cetățean suveran și nu o porți.

În timp ce lucrez, s-ar auzi muzica din Tăcerea Mieilor, scena aia când Hannibal Lecter îmbrăcat în haine ca de dentist evadează și fuge de zici că s-o băgat carne de om la Mega.

(uitați-vă pe riscul vostru)

Aș face niște glume extrem de indecente și sexiste cu cele două-trei asistente de 21 de ani pe care le-aș angaja pe cu totul alte criterii decât nota de la absolvire, și m-ar aștepta niște ditamai procese pe rol pentru asta, dar eu tot nu m-aș liniști.

Și la injecția aia de amorțire aș scoate un acoi veterinar din ăla pentru cal numai ca să văd cum îi pică fața știrbului de pacient, apoi aș înlocui cu acul potrivit numai ca să văd cum îi revine pulsul.

Și în timp ce aș lucra în gura pacientului, m-aș preface extrem de surprins, contrariat și nervos că nu am burghiul nu știu de care și că trebuie să lucrez cu burghiul ăsta care este foarte vechi, uite, îi distrug gura pacientului, v-am zis să aveți grijă, tu fetelor.

Și aș sta cu burghiul aproape de ochii pacientului, cu o privire din aia sticloasă.

Și aș glumi că-mi scapă burghiul de nebun prin cabinet și ne urmărește ca și cum ar fi viu și toți fugim de el ca să nu ne transforme în victimele lui Rîmaru după ce l-ai iritat în trafic.

Și în timp ce lucrez pacientul la măsea, aș scoate câte un ”ce Dumnezeu…!” și ”vai de mine!!!” și m-aș holba ca și cum aș fi văzut acolo însăși emisiunea Teleenciclopedia.

Și dacă ar veni la mine cineva mai bisericos, i-aș sculpta din carie chipul lui Arsenie Boca doar ca să-i văd cum se bucură de  minune; și mi-ar merge buhul prin grupurile de Facebook cu icoane la cover page că sunt dentist cu har.

Și dacă ar veni o pițipoancă din aia cu unghii kilometrice și buze ca de colac oceanic de salvare i-aș spune că are probleme ffff mari cu halena, și aș lăcrima un pic ca să întăresc cele spuse.

Și dacă aș avea pacienți copii m-aș distra cu ei și le-aș spune apoi să nu mai halească dulciuri seara decât dacă le fură fără știrea părinților, că alea-s cele mai bune, pesedei mici ce sunt ei.

Deci de asta îmi pare mie bine că nu m-am făcut dentist, ffff bine îmi pare, sincer vă zic.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 4 comments

  1. Atti Reply

    Imi si imaginez, cum ar sta pacientul cu gura deschisa, iar tu il intrebi suav – in ce partid sunteti membru si cu cine ati votat?

    • Atti Reply

      Pai de ce? Domeniu rezistent la crize, clienti linistiti, ii vezi doar odata, poti sa ii bagi in pamant si iti mai si multumeste.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *