Dar nu și băiețeii: cine are, știe. Ieduți setoși de sânge, îți sar în cap cu genunchii, te mușcă de nas, îți bagă degetele-n ochi și-ți chiuie în ureche până-ți crapă timpanele! Ha, ce-ați zis, acolo-n spate?
iedut smecher rezize
Exact așa, cu privire machiavelică, dar cu caninii însângerați

Îl luăm în primire pe Gropărelu’ de la gădăniță și îi dăm bombonica de bună purtare, pentru că și dentiștii trebuie să trăiască; apoi purcedem la interogatoriu:
– No, cum o fost azi la gădăniță?
– Bine.
– Bine-bine? Azi te-ai mai bătut?
– Apăi… tati, iară m-o supărat Ștefan!
– Iară? Da’ cum așa?
– …
– Ce s-o-ntâmplat?
– O venit și mi-o stricat castelul!
– Și tu ce ai făcut?
– Păi l-am împins! Tare!
– Aha! Și el ce-o zis?
– Că mă pârăște la doamna educatoare!
– Și? Te-o pârât?
– Nu!
– Și ce învățăminte tragem noi de aici? se bagă și nievasta.
– Îmi curge nasul.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 7 comments

 1. Belle dImagination Reply

  Poţi să zici absolut ce vrei, dar puştiul e imbatabil la logică: dacă te îmbrânceşti cu colegul şi ăla nu te pârăşte către forurile superioare, atunci sigur o să-ţi curgă nasul.
  Deci trebuie să aibă batistuţă la el

 2. dede cati Reply

  Groparel smecher….si descurcaret. .Sa_ti traiasca.

 3. boierul Reply

  Am vazut azi la televizie cred maximum-ul prostiei parintesti …. la ora de stiri se relata cum isi educa copii Bahmuteanca si milionerul ei scutit de plata impozitelor , si am aflat cum au ei acasa “camera de plans” unde se depoziteaza copii spre autocorectie… ce mai ti se inoada mintea cand incerci sa intelegi daca oamenii acesti au si creier sau numai portofel.
  Cat despre caznele si supliciile zilnice la care ne supun copii , eu am parerea mea : unii dintre ei , nu toti sunt sadici in adevaratul sens al cuvantului. Observati acest comportament in relatia lor cu diverse vietati , insecte in special. Personal sunt un iubitor de animale , de orice fel , nu pot taia un pui de gaina sau sa omor un gandac dar tin minte ca in copilarie , umflam broastele cu paiul , puneam tinichele sau carpe in coada cainilor chiar am fcut parte dintr-un complet de judecata care a condamnat o pisica la moarte prin spanzurare pentru ca mancase niste porumbei… si cate si mai cate. Deci Gropare , stai tranchil ca asemenea etape pasagere exista si trebuie trecute… asta e meseria de parinte e una periculos de placuta.

 4. gabi Reply

  Din ciclul “copiii spun lucruri trasnite”, fii-miu cel mic pe cand era in clasa intai , deci avea vreo sapte ani( acum e pe a zecea) imi zice :
  -Mami vreau skateboard !
  Mie imi trec o mie si o suta de ganduri : ca-si va rupe gatul, picioarele, ce ma fac? Apoi cum sa primeasca el un cadou, asa pur si simplu, cum o deschis gura, eu hop sa-i si cumpar? In concluzie ca sa mai aman cumparatul (a se citi, accidentatul) dar si ca sa-l motivez, ii dau un raspuns mai diplomatic, asa :
  – Daca inveti bine si iei premiul intai, o sa-ti cumpar.
  La care el sta un pic pe ganduri si parandu-i-se target-ul prea mare si ca sa fie totusi sigur ca primeste skateboard-ul, imi zice:
  -Auzi, da’ nu mai bine mi-l cumperi numai daca trec clasa? ( nu uitati, era pe clasa intai).

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *