În 2013 mi-am dat seama că timpul este cea mai importantă resursă de care dispunem. Şi că nu am putut îndeplini o sumedenie de chestii din lipsă de timp şi energie. Cum ar fi, de exemplu, să scriu mai temeinic despre acest colind interactiv iniţiat de SOS Satele Copiilor, o asociaţie care ajută pruncii din familii defavorizate de la sate. Sau să răspund la mailuri. Sau să fac duş mai des.

Şi, tot din lipsă de timp, nu stau acum să vă compun un mega poem liric şi oniric, ci vă urez empiric drept în nas sărbători fericite şi tone de sexuleţ, că-i bun pentru toţi, de la isteţ la nătăfleţ! Şi vă mulţumesc pentru un an epic şi că faceţi parte din viaţa mea, ăştia care colindaţi pe site-ul gropăresc, mai mult decât credeţi.

Şi Fuego şi Ştefan Bănică.

Acuma mă scuzaţi, dar trebuie să fug să văd de tochitura ceea de porc şi să încerc să-l împac pe Gropărelu’, care nu mai vrea să vină Moş Crăciun pentru că din cauza lui o trebuit să-i tăiem aseară unghiile la picioare.
Chuck
Chiar dacă pentru asta va trebui să fac şpargatul pe două tiruri aflate într-o basculantă. Gropărelu’ nici nu va şti ce-l loveşte…

Nu ştiu dacă apuc să răspund tuturor mesajelor şi semeseurilor, eventual maxim celei mai importante persoane din viaţa mea – soacră-mea.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 15 comments

 1. Gigi Reply

  Sărbători fericite alături de cei dragi! Gândurile tale bune să ți se întoarcă înzecit! 😎

 2. Mika Reply

  Gropare. Io-ti multamex. Pt ca esti. Sanatate lu matale si alor dragi matale! Sa va fie bine, zic!

 3. Paul Reply

  Gandeste-te ca timpul este unitar ca si distanta. Este inventat de noi 🙂 un km are 1000 de metri sau o ora are 60 de minute. Noi am decis :))

 4. ErRon Reply

  Cam pretentions Moşu’ ala din Floreşti! Ce, vine din partea Sanepid-ului sau ce-i aşa mofturos?
  Sărbători fericite, să vă bucuraţi de cadouri si de zilele de vacanţă!

 5. maria Reply

  cu unghiutele baietelului m-ai lovit 😛 . asa era si baietelul meu.
  Sa ne bucuram cu totii de copiii nostri!

 6. monturi crap Reply

  Nici al meu nu mai vrea sa-l vada (pe Mosu), dar asta dupa ce-a plecat. Ba mai mult, nici nu mai vroia sa-i dea toate darurile. Pe la jumatatea sacului i-a spus ca-i suficient si ca poa’ sa plece.
  Explicatia.. anul asta, spre diferenta de anii trecuti, am inchiriat un mos. Nu-l stiam si, se pare, nu-i deloc bine sa nu-l cunosti. Dupa primele amenintari cum ca trimite spiridusii sa-l spioneze pe copil daca face aia si ailalta, copilu (3 ani jumate) s-a declarat satul de prestatie, s-a retras la cativa metrii si tot ce-si dorea era sa plece chestia aia mare si paroasa de la el din casa.
  Aviz amatorilor 😉

 7. omu' muncii Reply

  la multi ani gropare si tuturor celor dragi voua. Chiar daca nu am mai scris de mult tot te urmaresc, sarbatori fericite in continuare.
  PS: vezi ca merg in orlat la gligor macelaru’ sa ne destrabalam un piculet, nu de alta da e unchiu-mio…..

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *