…ăsta care scrie şi pe theinformant.ro.

Nu ştiu cu cine a votat la ultimele alegeri, nu ştiu dacă este de acord cu predarea religiei în şcoli, dacă nu crede în vaccinare sau dacă îi plac telenovelele turceşti.

Nu ştiu dacă fumează în locuri publice sau e vegan feroce. Nu ştiu dacă este împotriva eutanasierii câinilor vagabonzi, dacă este de acord cu interzicerea hainelor de blană, dacă-l venerează pe Mircea Badea sau este yoghin practicant. Poate e revoluţionar sau pensionar cu pensie nesimţită, poate nu cedează locul bătrânicilor prin autobuze, poate e vreun heităr de bloggeri, un şofer execrabil care nu ia niciodată studenţi la ocazie, poate postarea asta îl va ajuta, poate se va întoarce împotriva mea.

Nu ştiu dacă crede în ZeList, dacă reciclează sau se ceartă cu taximetriştii sau şi-a pus sub pernă o legătură de busuioc sau (poate e oltean, cine ştie!) una de praz.

Ştiu numai că am zâmbit la imaginea asta cu care am înţeles că concurează la ceva concurs cu Samsung, aşa că o postez aici, chiar dacă am încercat – şi am şi reuşit – să nu prea încerc să influenţez concursuri, pentru că nu e fair play pentru cei care nu au prieteni bloggeri. Şi chiar dacă sunt mactard, cum s-ar zice.

B6sXW7kIgAIAsDR.jpg large
clicaici

Nici nu ştiu dacă ne vom întâlni vreodată faţă în faţă, nu ştu nici dacă-l ajută, poate că cine ştie, nu ştiu şi nu mă interesează.

PS: Pun pariu că .info e prenumele lui.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 2 comments

 1. Chiriac Ovidiu Reply

  Multumiri pentru post. 🙂 Sunt un fel de boboc in blogosfera 🙂
  Cu cea mai mare placere ne putem intalni si fata in fata, unde probabil vei afla daca sunt yoghin practicant 🙂

  P.S. Nu stiam de acel concurs; de el am aflat la cateva ore dupa publicarea pozei. Probabil am fost inregistrat automat cand am folosit hashtagul #in2015vreau.
  Asa ca ramanem fair play 😛

 2. Marian S Reply

  Dom`le, să dea cineva link-ul concursului, că io am mulţi ioni pozitivi primprejur şi nu mai înţeleg nimic. 🙄 (de la ora asta, staţi să vedeţi mai încolo…) :mrgreen:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *