prosop-pe-calorifer.JPG

Si nu oricui.

Azi dimineatza, impins de un elan patriotic mai putin, snob mai mult si certamente atras de grasutele care vin dimineatza la bazin sa isi etaleze bunastarea, m-am hotarat sa merg la piscina olimpica din Cluj. Dupa cateva ture de balaceala si glume proaste la care numa io am râs, am venit la firma, unde aveam de predat un document. Stress, etc.

La mine la firma, kiar in spatele meu, este o camera de conferintze. Acolo se inghesuie manajerii cand se plictisesc si mai pun de-o şedinţă dupa care ne tot scade salariu’.

Azi nu era sedinta.

Finca nu puteam pastra slipii si prosopu’ meu second jilavi in rucsac, mi i-am intins in toata splendoarea lor pe caloriferu’ din dotarea salii de conferintze: una bucata slip cu manecutze (cumparati din Bulgaria, made in China, 60 mii/buc) si una bucata prosop vargat, nu exagerat de nou si nici din cale-afara de curat. Si acolo or stat pana cand ceva manajer strain o venit pe la noi cu o gasca de lupi tineri, si ei straini. Si toti s-or dus cu manajeru’ strain atza-n sala de conferintze din spatele meu, unde se etalau la loc de mare cinste slipii mei si prosopu vargat – repet, nu prea curat si nici exagerat de nou. Si acolo or stat vreo doua ore, si or tot negociat. Si cand or iesit zambeau toti sase, fericiti.

Finca is sigur ca slipii si prosopu’ meu vargat (nu exagerat de nou si nici din cale-afara de curat) is de bun augur si aduc noroc (pe probatea!), nu mai am acum decat un dubiu: cand merg sa iau bilet la loterie, sa ma duc imbracat in slip si cu prosopu’ in cap, sau si cu prosopu’ si cu slipii in cap? Sau mai bine sa smulg de-a dreptu’ caloriferu’ asa cum e si sa il bat pana imi spune 6 numere norocoase, cand e report mare?

27_03_07_1726.jpg27_03_07_1727.jpg

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 5 comments

 1. Fascista Reply

  Mai toate ca toate, da’ tu nu porti si sutien la slipi? Next time display a bra or a bro on that rack!

 2. Groparu Reply

  Hmmm. Port sutien, dar numai pe podea, langa pat. Uneori mai ajunge si pe lampa si in oala cu macaroane cu soia.

 3. marcu' Reply

  deci sa reluam:
  – incapere goala
  – la un moment dat un rucsac cu “prosop si slipi” este lasat in incapere, nepazit
  – niste tipi intra sa discute afaceri
  – “prosopul si slipii” sunt etalati
  – tipii vorbesc doua ore, dupa care pleaca
  – rucsacul este recuperat…

  too many movies ? :))

 4. sajata Reply

  daca va aduceti aminte, marin preda, victor petrini, cel mai iubit dintre pamanteni, etc… “uite un barbat cu coaie pe piept” ii zise dracu’ al mic lui scaraotchi. si dup-aia o fost trimis sa slujasca pe pamant drept pedeapsa. noah, mirarea e ca nu aveti voi chilotzi la sutien, nu noi sutien la chilotzi

 5. Groparu Reply

  @marcu: Yes. Too many movies, not enough action.

  @sajata: de ce nu pot barbatii sa poarte costumu’ lu Eva? De zbracat, mon cher, de zbracat.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *