Finca nu ma lauda nimeni, ma laud eu.

Continuam stirile.

Un ilustru anonim cititor zis “Adi” o bagat fitilu cu un comment pe postarea anterioara: bueeeey, zice Adi, ai aparut in FHM!

Gata, zic. Asta e, zic io, rontaindu-mi deştele unghiilor, era si timpul. Dupa cum vad io, avem doua solutii:

1. Am fost plagiat, caz in care urmeaza un proces rasunator, reflectat cum trebuie in media, in care voi cere despagubiri exorbitante, de genul zecilor, chiar sutelor de euro; ratele mele se vor fericiiii, bancile imi vor multumiiii (nu-s sigur cati de “i” trebuie, ca am emotii, asa ca am pus mai multi, ca sa ajunge), asa, voi cere ca Andreea Balan sa imi faca masaj erotic impreuna cu Elena Carstea, si ca subtitlul FHM sa includa si “Revist de gen masculin nascut din spermatozoizi campioni”; sau

2. Urmeaza o propunere de colaborare cu FHM, că cam era cazul la cate romane am scris io aiurea acilea pe sait, si o să am un competitive edge la negocieri, sa le spun ca Groparu nu se vinde sub 1.000 EUR/pajina, sau cel putin 3 lei/articol. După ce m-am trezit gâfâind din visul meu erotic de ora 2 noaptea, mi-am zis, în puterea tăcerii nopţii, că aş fi prost dacă nu aş cere EUR 40.000/articol, că ăştia e mitici din eia cu bani, si mi-as cumpăra si eu vreo 6 loganuri in culori pastelate, cate unul pentru fiecare perioadă a stării mele de şpriţ, că poate într-o zi vreau Jaune Turnesol, în alta Rouge Passion sau chiar Gris Comete. In a patra luna mi-as cumpara casă în centru Clujului, să moare dujmanii; şi după încă un an, aş da în judecată statul român pentru găsesc-eu-ce, şi mă dau mai deştept decât Larry Flint.

Şi când, în cele din urmă, am ajuns la tanti aia cu musteţi care vinde ziare, şi i-am cerut fehaşem, m-am căutat cu pasiune printre foi; şi m-am descoperit în întreaga ea splendoare, cu câteva dintre cele mai neinspirate 2 replici de-ale mele, cred că la rubrica “aşa nu”. Creca tre sa ii multumesc lu Kaizer Gogu, care s-o întins la grătare peste weekend, şi în disperare de cauză, fincă trebia să predea materialul şi deja era 9 jumate, o căutat pe gugăl vrunul din cuvintele cheie care te aduc pe saitu meu (“femei guale”, “droguri, alcol, tutun”, “futute şi bătute” sau, cel mai sujestiv, “nu mă însor”), o loat copy-paste la împlântare şi le-o trântit în material.

Deci canci judecată, canci despăgubiri, canci plinătate de bănet, aşa că tre sa ma apuc iara sa joc la loterie. Sau şi mai rău, Doamne fereşte, chiar să lucrez pentru banul meu!!!

Update:

resize-of-groparu.jpg

Deci se vorbeste despre (citat din Kaizeru’) “Drojdia, dl. Adrian Cristea, Groparu şi, nu în ultimul rând, Kidha7, unul din cele mai bune bloguri din zonă, zic. Şi pentru că e un număr special Euro 2008, nenea care parchează des s-a gândit că ar fi o idee cul dacă Gogu Kaizer, uber microbist de felul lui, ar scrie ceva legat de campionatul respectiv.”

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 19 comments

 1. Andrei Crivat Reply

  deci vorbele n-are nici o valoare, manca-ti-as, fara poze, ma pricepi ? baga scan, daca tot ai dat banii pe revista.

 2. Gogu Kaizer Reply

  Pai am cautat si eu o ceva de contact, un mail, astea, dar n-am gasit 🙁 Sa imi fie cu iertare, asadar, daca am dezamagit 🙁

 3. seliman Reply

  Să vină scanuuu’!!! Să vină scanuuuu’!!! Cine’i în iel este Groparuuuu!! Să vină scanuuuu’ !!! …. 😀 😀 😀

 4. Catzaua Reply

  nashu’, .. felicitari mari, late si felicitatoare. ai mai trecut o steluta la blog. pe cand la TeVeu? 😀

 5. PhenoBarbieDoll Reply

  Tzuca-l-ar mama pe el de Gropar vedet care este!

 6. Turistu Reply

  gropare, asta ii numa inceputu. azi mane te vedem prin reviste porno. numa sa n-ajungi in alea pt poponari 😀

 7. julius Reply

  Ce prost esti, Gropare. Pai ideea nu e sa apari tu in FHM, ci gagica-ta. Atunci da, esti un tip tare 😀

 8. Groparu Reply

  Ba, burlac atacat de mirosuri: vezi ca pt din aia ca tine is saituri cu pornache gratis, nu tre’ sa mai dai 10 lei pe un revist care nu-i in stare nici sa o dezveleasca pe Andreea Balan cum trebuie!

 9. julius Reply

  @groparu: sper ca nu incerci sa-i vinzi castraveti gradinarului, da? io am descoperit site-urile de pornache inainte sa aflu ca s-a inventat internetul 😀

 10. Kidha Reply

  Nu stiu pentru tine, dar pentru mine e o adevarata oroare sa apar in acelasi FHM ca si diva de Andreea Balan. 😛
  Congrats, suntem aprope celebri

 11. hadean Reply

  deci cand ii apare in “cutezatorii” sau “formul as” (nu ass) mai vorbim.
  cum cine o aparut? mihai constantinescu, respectiv decoctu de ciubotica cucului.cred ca poti si tu. no.bine?

 12. WhiteWolf Reply

  Daca e sa judeci cati dau si bani pe FHM si cati vin pe aici sa beie si sa se ràzã pe gratis, zau, ar cam trebuie sa-si umfle pieptul FeHasheM-ii ca au aparut pe groparu punct ro.
  Pe Gogu nu-l platesc destul pentru a continua sa le tina tirajul anonim in viata cu popularizari pe bloguri 🙂

 13. Turambar Reply

  Nasol. Ai ajuns person public. Acum trebe sa incepi sa vorbeshte corect. Therefore s-a dus dracu toata farmecu tau. Therefore you’re about to get nashpa. Therefore you should start drinking.

  Heavily.

 14. yesterdayman Reply

  si io care cand am vazut titlu’ am crezut ca ai aparut in FHM tu in deplinatatea fizicului tau… Ma pregateam sa ma-mprumut de bani sa cumpar revista, ca sa cer si io un autograf de la o celebritate in viatza shi sa ma-mbogatzesc vanzandu-l pe un milion de iepuroi dupa ce dai coltzu’…

 15. deci,totodată... Reply

  ia cearca un drept la replica,asa la mijto! scapi prilej bun de a te face auzit(vazut) ,si daca nu primesti,fa-i de cacat,da-i in mortzii masii de luzeri ciufutzi!

 16. brey Reply

  deci cum ziceam: brey, lasa ca eu te iubesc mai mult decat pe gogukaizer desi pe el il stiu de mai demult decat pe tine. deci esti no1 pt mine si el e no2, da?
  poop si tranchilaiz ca ie de bine.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *