Eu, dac-aş putea, aş merge pe stradă cu un panou pe mine pe care să scrie: români, faceţi sex cât mai des şi mai apăsat! Dar din păcate nu pot face asta, pentru că arăt oribil îmbrăcat în panouri.

Când vine vorba despre sex, oamenii se împart în trei categorii:
1. cei care ar vrea să facă cât mai mult, cât mai foarte mult;
2. cei care ar vrea să facă de două ori mai mult decât atât (cel puţin de două ori)
sex meme
3. cei pe care îi doare capul.

Pentru primele două categorii, s-au scris tone de materiale pe zi: ce şi cum să faci, cât să faci, de ce, unde… şi mai căutaţi voi pronume relative şi adverbe de mod. De la vechii indieni şi basoreliefurile imperiilor sud-americane la zeii africani ai fertilităţii, de la poemele medievale franţuzeşti care abundă în descrieri de sexuleţ cu ţărăncuţe la orice număr de revistă de femei sau bărbaţi, sexul este predominant, dacă nu este sex, nu este tiraj (sunt, totuşi, un pic frustrat că dacii noştri nu ne-au lăsat mărturie mai nimic la acest capitol, dar trag nădejde că erau prea ocupaţi să facă sexuleţ ca să mai şi scrie şi să cioplească).

Pentru că s-a scris foarte mult pe subiect, există şi foarte multă mitologie. Și se fac și greșeli. Indiferent cum am lua-o, tot pe prietenii noştri îi întrebăm, şi riscurile sunt cam măricele, pentru că şi ei răspund tot din mitologiile lor, care sunt mai mult sau mai puţin exacte.

Dacă aveţi întrebări apăsătoare şi doriţi ca raza frumoasă a cunoaşterii să vă lumineze dormitorul și să nu călcați în străchini, puteţi pune întrebări legate de contracepție aici, la www.planificaneprevazutul.ro (au şi Facebook), o platformă a SECS (Societatea de Educatie Contraceptivă şi Sexuală) unde oamenii și femeile pot afla informaţii şi pot pune întrebări legate de cum și ce să faci dacă, prinși în focurile pasiunii, uiți să te aperi de surprize. Doctorii de pe site vă vor răspunde în maximum 72 ore la orice întrebare legată de pilula de a doua zi și cum să eviți accidentele, că astea se lasă cu muuuulte puncte de penalizare și suspendări. Asta dacă vă interesează (și ar trebui să vă intereseze) cum se face sex în siguranţă (degeaba încercaţi să faceţi sex în seiful de la bancă, nu cred că vă lasă badigarzii). Şi vă recomand să vizitaţi acest site, mai ales dacă sunteţi de o anumită vârstă fragedă, pentru că de asta.

Iar dacă faceţi parte din a treia categorie, vă recomand, cu mare drag, aspirina. Și apoi încingeți așternuturile! Haha!!!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 25 comments

 1. cristi Timisoara Reply

  In contextul actual trebuie bine precizat, administrarea aspirinei se face oral ,altfel tinuta strans intre genunchi are efect advers…

 2. Tibi Reply

  “unde oamenii și femeile pot afla informaţii” Smooooth, Gropare, smooooth… 😎

 3. Groparu Nemernic Reply

  @ cristi Timisoara: si eu am ras copios cand am auzit ca aspirina tinuta intre genunchi… haha.
  @ Tibi: uneori imi doresc sa fi inventat eu expresia asta 😀

 4. Groparu Nemernic Reply

  @ Nedelea Cristian: corect! Mai ales ca initiativa asta nu e din partea unei companii private, asa cum sunt sigur ca ai bagat de seama dupa ce ai citit cu foarte mare atentie tot articolul de 2 ori.

 5. Belle d”Imagination Reply

  Mno, amu eu aş zice că nu se află leac mai mare pt o migrenă afară de un sexuleţ pe cinste! (Asta dacă domnul se sacrifică şi începe să drăgălească o doamnă cam reticentă în primă fază)

 6. Suminona Reply

  Hopa … gropare … i pregatesti scuze pentru groparel ? ceva nu miroase a bine … ia zi … so apucat de iubarit la fetiscane ?!?!?!
  Sau e un mic apropo subtil la sufletul tau pereche … cum ca groparelul ar vrea un fratior sau o surioara 🙂

 7. miss Reply

  f tare siteul, bine ar fi sa aiba “reach” si la cine trebuie.

  PS: corect era “Helping people have sex” 😆

 8. Groparu Nemernic Reply

  @ Suminona: nu e zi de la Dumnezeu sa n-o bat la cap pe nievasta cu asta.
  @ Miss: somnul ratiunii… sa vezi odata cand nu am mai stiut ce inseamna A.D. (Anno Domini) si le-am zis o prostie cat Casa Poporului!

 9. Paula Reply

  Eu le-as imparti altfel:
  1. cei care vor sa faca cat mai mult sex, dar sa fie si bun si cu cineva prezentabil/a
  2. cei care vor sa faca cat mai mult sex, indiferent de calitate si partener/a
  3. cei pe care ii doare capul

 10. Iuanutz Reply

  Burlac, burlac Gropare, dar sa nu ajungem la “domnisoarele” de pe Calea Turzii

 11. vlad Reply

  cea mai tare: … iti raspund in 72 de ore despre… pilula de a doua zi. Cat de tare ?! 😈

 12. vlad Reply

  😳 :mrgreen: :mrgreen: nu-l mai rup de mult… Am vreme sa fac mishto de tineri… 😈

 13. alin Reply

  In tara cu cele mai multe curve din Europa, in tara care exporta cele mai multe prostituate, in tara in care toate minorele isi pun poze goale pe facebook, in tara in care nu mai exista demnitate si rusine, in tara in care umbla in bikini PE STRADA……chiar ai impresia ca mai este cazul sa indemni la sex ?! E ca si cum ai indemna la respirat…..

 14. alin Reply

  Nu, mersi, ca acolo tot curve o sa gasesc, si mie nu imi plac astea….. Eu vreau o femeie normala, dar uite ca dorinta mea este luata la bascalie, sunt facut nebun de carte toti fiindca inca imi mai doresc asa ceva….

 15. alin Reply

  Si atunci de ce ti se pare ca nu am dreptate cand spun ca suntem cea mai jegoasa tara din Europa, cu cele mai multe tarfe din lume ?! Asa si este, statistic nu povesti…

 16. alin Reply

  Din moment ce toate femeile sunt tarfe, logic c-o fost…. Insa pentru o bucata de pizda, noi barbatii mai acceptam si tarfe, ce sa facem… Asta e o nevoie umana si o indeplinesti oricum ar fi femeile…

  Problema “mea” e ca nu se mai gasesc femei care sa merite mai mult decat o pula scurta si atat….

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *