Dragă ambasadă a Nigeriei, Onorată Excelență A Sa Ambasador Plenipotențiar și Extraordinar al Republicii Federale Constituționale a Nigeriei,

Oameni buni, dragi negri, frați africani: vă rog frumos să încetați.

Vă rog să-i temperaţi avântul sexual al regelui vostru, sau ce constituția mea aveți acolo, să nu mai impregneze câte 7 fecioare pe zi. Nu ştiu, o bromură la vremea ei face cât 2 femei, sau aplicaţi-i un şut zdravăn la intersecţia picioarelor, unde-i e greu voinicului, sau apelaţi cu încredere la Ciomu.

Dacă totuşi regele vostru, pradă unui acces de priapism, se dedă la carne de negresă cu aceeaşi poftă furibundă, atunci asigurați-vă, totuși, că foloseşte metode moderne de contracepţie; sau că are ce lăsa moștenire negruților.

De asemenea, asigurați-vă că își aruncă toți dușmanii la lei (dacă îl ține o jenă, îl rog cât se poate de serios să ia legătura cu Nuțu Cămătaru). Sau la hiene. Sau la viezuri meliferi. Iar apoi, după ce hiena sau viezurele își fac cu ei treburile lor hienești și viezurești, să îi îngroape în căcuță de elefant și să le dea foc.
Honey_badger
Acest viezure melifer apare pe Wikipedia la secţiunea “duşmanii regelui Nigeriei”

Apoi, asigurați-vă că regele vostru nu mai moare niciodată. Hrăniți-l numai cu lapte de gazelă, nu-i dați acarajé-uri prăjite prea tare sau amala-uri nefiert, că nu fac bine la ficat, mărunțiți-i bine echicha, luați legătura cu Institutul Ana Aslan sau chiar cu Ion Iliescu şi învăţaţi-l cumva să trăiască bine mersi.

Daţi-i copiii la şcoală, să înveţe şi ei o meserie, că prinde bine pe criza asta.

Duceţi-le pe nevestele sale undeva la şcolarizări, să facă rost măcar de o diplomă, ceva; hai că la Spiru Haret nu e chiar aşa scump, puteţi obţine diploma din banii pe care-i cheltuiţi pe scobitori regeşti.

Dacă nu faceţi astea, atunci regele vostru va muri de vreo 60 de ori pe an, iar cei 14.023 de copii pe care-i are, săracii de ei, şi cele peste 10.000 de văduve îndurerate şi impregnate de sămânţă regească nu vor şti cum să-şi pună la adăpost cele 20-50 de milioane de dolari pe care le vor primi moştenire, şi îmi vor trimite 400 de e-mailuri pe zi, şi nu vreau să fac cu capul, că altu’ n-am. Dacă nu, jur că umplu Internetul de bancuri cu Niger-Nigeria, Budapest, not Bucharest, şi n-o să vă fie deloc moale când mergeţi în străinătate sau când vine Lenny Kravitz la voi în concert.

V-ă mulţumesc anti-cipat,

Groparu din comuna Floreşti, judeţul Cluj (“Groparu” e porecla).

Scrisoarea nigeriana
PS: Nici Lorand nu a scăpat de afacerea vieţii sale, şi pun pariu că i-a şi dat cu flit, habar n-are să facă un bijniţ.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 21 comments

 1. diana Reply

  Cam tarziu ti-o ajuns mail-ul! Io l-am primit amu 6 ani :mrgreen: . Poate suntem veri 😆 mai stii? Impregnate 😯 auzi la el!

 2. Jicaa Reply

  L-ai dezamagit Gropare!

  Tot e bine ca aflam si noi cum faci primul milion!

 3. Groparu Nemernic Reply

  @ diana: veri? Exista posibilitatea sa fiu verisoara cu tine?
  @ jicaa: eu am deja un milion de chiloti necumparati si nepurtati!
  @ boemul: iti dai seama ce dotat e regele Nigeriei? Daca i-o ajuns pana-n Nigeria?

 4. Cata Reply

  Viezure melifer adica viezure care face miere?! Ciudata tara Nigeria, cu viezuri care produc miere si isi urasc suveranul 😀

 5. Groparu Reply

  @ Cata: pfuay, ma! Asta e saptamana erorilor. Ieri cu titlul in engleza, azi cu melifer/melivor/melifag… tre’ sa-mi iau un concediu, ca n-am prea avut anul asta.

 6. Tibi Reply

  Fiind o scrisoare oficiala, puteai macar sa inserezi in raspunsul tau o formula de incheiere, una de inceput, etc. 🙄

 7. Groparu Reply

  @ Tibi: eram pe telefon, si dureaza o vesnicie pana scriu o litera. 7 litere si un spatiu mi-au luat 8 vesnicii.

 8. Dragos Reply

  “Fuck off” inseamna ca ai fost de acord sa il ajuti pe bietu’ om?

 9. Groparu Reply

  @ Dragos: “fuck off” inseamna, de fapt, “I am sorry, my friend, I cannot help you, why don’t you go fuck yourself” – cu alte cuvinte, un refuz foarte politicos, englezesc de-a dreptul.

 10. Oana Reply

  Si eu am trecut pe langa sansa de a-mi spori contul cu multe milioane de dolari. Insa cel mai ciudat a fost cand am primit mail de la politia din New York sa-mi platesc amenda pt. depasirea vitezei. De 2 ori! Sunt recidivista! Mai trebuie sa precizez ca nu am fost niciodata in America?

 11. Adi Reply

  Io am vazut recent un documentar cu viezurele asta (honey badger in engleza). A vanat o vipera, prima data i-a halit capul (evident, cu tot cu venin), apoi a cazut in tarana. Dupa vreo 3 ore s-a trezit si a continuat sa manance vipera. E tare gagiul.

 12. Luke Reply

  De obicei le dau del la mesaje din astea .Ca sa ma distrez
  ,caut sursa de unde vin si le trimit mail :)) …Din ala cu toate formele de politete necesare (mame ,bunici,surori si nu la urma organe genitale)

 13. rox ana Reply

  Pe mine m-a anuntat unu pe mail acum vreo 5 ani ca am castigat la loteria angliei vreo 5 milioane de lire dar n-am stiut ce sa fac cu atata banet asa ca nu i-am luat

 14. hanonim Reply

  Te-ar uimi cati oameni inca musca momeli de-astea vechi.
  In principiu nu trebuie sa o iei prea personal…citisem pe undeva mai demult ca rata de succes a email-urilor de genul asta e foarte mica (sub 1%) dar avand in vedere numarul mare de persoane carora le este adresat spam-ul se pare ca e foarte profitabil (ceva de genul 7k pe zi).

  E o comedie (nu mai tin minte numele) in care niste tipi se chinuie sa stranga o suma de bani sa nu fie dati afara din casa. Ma rog, la un moment dat, cand aveau aproape toata suma unul dintre ei “ajuta” un print nigerian si cu zambetul pe buze ii anunta pe astia ca bussines beton a facut. Tipii ii sar in cap, tra-la-la, restul filmului. La sfarsit apare printul cu suita regala si le da astora milioane.:D

 15. Tom Reply

  Trebuie sa ii raspunzi ca accepti suma dar sa iti trimita mai intai 200 dolari sa deschizi contul in care sa intre milioanele
  Asta e din auzite

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *